| sfermo_2773 a întrebat:

Salut.Am o iubita, suntem impreuna de aproape doi ani, amandoi avem acceasi varsta aproape, 16 respectiv 15(ea fiind cu 4 luni mai mare). In gimnaziu am fost in aceeasi clasa si suntem impreuna din clasa a VII a. Avem o relatie desul de frumoasa desi au existat mici certuri, am vorbit de nenumarate cu ea si pana la urma am convins o sa facem sex. Dar a fost mai greu decat am crezut pentru ca ea stia ca o sa facem, si i-a fost frica, s-a gandit intruna ca o sa facem si nu a decurs cum trebuia(cred eu). Ma refer la faptul sa nu a fost excitata si nu s a umezit cum facea alta data cand ne jucam.Si cred ca din aceasta cauza nu intra...Imi poate da cine vre un sfat? Ar trebui sa mai asteptam? Stiu ca este cam devreme, dar sunt asa curios cum o sa fie.

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Sp ca atunci cand va jucatzi se uda mai tare,dc nu incerci sa te joci cu ea,sa va excitatzi unul pe altul (asa incepe orice partida, nu o bagi direct, ca doar nu suntem animale big grin!) j dupa sa incepi partida.banuiesc ca atunci cand va jucatzi no faceti in strada sau ma rog eu in locuri unde n-ai mai putea continua dupa o partida.nu-i mai sp ca o s-o faceti, o intrebi atunci cand va jucatzi daca vrea!
succes!

7 răspunsuri:
| clovnul a răspuns:

Eu cred ca ea daca a fost de acord odata cu lucrul asta o chemi odata sa va jucatzi voi cum stiti dar o dezbraci.winking poti sa-i faci si sex oral daca tot nu se umezeste deloc.winking iar daca iti iei si un prezervativ sigur nu o sa ai vreo problema cu umezithu deoarece prezervativu are lubrifiant pe el.
P.S. Foloseste Durex Max Plesurebig grin

| JustMeBăi a răspuns:

@Sfermo mai taie din penis...

| sfermo_2773 explică:

Nu a fost pe strada,de fapt ar fi fost foarte frumos pentru ea deoarece am fost cu ea la Sinaia intr o excursie cu profesori care nu prea ii interesau asa de noi, si am avut ocazia sa stam mai multe ore in aceeasi camera doar noi doi, am avut si prezervativ doar ca nu era suficient de ud.(cred eu)

| sfermo_2773 explică:

Ar fi o idee si asta...il fac mai mic si poate poate...laughinglaughinglaughing

| BuZz_6312 a răspuns:

Hmm sunteti cam copilasi asa da... happy du-te la magazin si cumpara un lubrifiant, nu uitatzi sa folositzi prezervativul, nu cred ca ati vrea sa aveti un bebe sau sa afle parintii vostii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

You're such a selfish idiot! Deci, nu uita, daca o fata face sex la o varsta mai mica de 17 ani are risc crescut de a face cancer de col uterin, iar de-atunci va fi nevoita sa mearga la ginecolog odata la 6 luni, toata viata.
Din cate stiu eu, pana in 16 ani este ilegal sa intretii relatii sexuale.
Lasa, mai bine sa nu intre si sa va vedeti de altele. Pana mea, mai asteptati 2 ani, e asa mult?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jucati'va ca alta data, prelungiti preludiu si pana la 40 de minute si pana la actu sexual in sine 10 minute se pot dedica sarutarii corpului.
Ideea e sa o relaxezi ca sa nu ii mai fie frica.