Sp ca atunci cand va jucatzi se uda mai tare,dc nu incerci sa te joci cu ea,sa va excitatzi unul pe altul (asa incepe orice partida, nu o bagi direct, ca doar nu suntem animale !) j dupa sa incepi partida.banuiesc ca atunci cand va jucatzi no faceti in strada sau ma rog eu in locuri unde n-ai mai putea continua dupa o partida.nu-i mai sp ca o s-o faceti, o intrebi atunci cand va jucatzi daca vrea!
succes!
Eu cred ca ea daca a fost de acord odata cu lucrul asta o chemi odata sa va jucatzi voi cum stiti dar o dezbraci. poti sa-i faci si sex oral daca tot nu se umezeste deloc. iar daca iti iei si un prezervativ sigur nu o sa ai vreo problema cu umezithu deoarece prezervativu are lubrifiant pe el.
P.S. Foloseste Durex Max Plesure
Nu a fost pe strada,de fapt ar fi fost foarte frumos pentru ea deoarece am fost cu ea la Sinaia intr o excursie cu profesori care nu prea ii interesau asa de noi, si am avut ocazia sa stam mai multe ore in aceeasi camera doar noi doi, am avut si prezervativ doar ca nu era suficient de ud.(cred eu)
Hmm sunteti cam copilasi asa da... du-te la magazin si cumpara un lubrifiant, nu uitatzi sa folositzi prezervativul, nu cred ca ati vrea sa aveti un bebe sau sa afle parintii vostii
You're such a selfish idiot! Deci, nu uita, daca o fata face sex la o varsta mai mica de 17 ani are risc crescut de a face cancer de col uterin, iar de-atunci va fi nevoita sa mearga la ginecolog odata la 6 luni, toata viata.
Din cate stiu eu, pana in 16 ani este ilegal sa intretii relatii sexuale.
Lasa, mai bine sa nu intre si sa va vedeti de altele. Pana mea, mai asteptati 2 ani, e asa mult?
HappynewCenusa întreabă: