| CristianChivescu a întrebat:

Salut, am o mare nelamurire.Recent am cunoscut o fata, am vorbit cu ea pe mess foarte multe, in una dintre discutii era vorba si despre prietena, adica ea m-a intrebat daca eu am prietena eu i-am spus ca nu si ea a spus ca ea nu are, dar nu a avut niciodata si ar vrea ca acum este destul de mare.In fine astea sunt o parte din discutii ne trimiteam mereu :* >:d.Pana intr-o zi cand am simtit-o ca nu mai vorbeste cu mine cu atat placere si nici nu mai imi trimite emoticoanele alea. Ce credeti ca s-a intamplat?
Cum o pot intreba ce s-a intamplat? Sa o invit in oras? DAU FUNDA, IAR CEILALTI VOR PRIMI VOT. IMI CER SCUZE DAR INTREBAREA CEALALTA NU S-A POSTAT COMPLET!

Răspuns Câştigător
| Bubuuuu a răspuns:

Invit-o in oras! Ce mai stai? Daca te-a intrebat daca ai prietena, nu te-a intrebat doar asa.ca sa faca conversatie.Mergeti impreuna la un suc, vorbiti fata in fata, nu pe mess.Nu stii niciodata ce pierzi smug Deci invit-oo! bafta :*:*::*:*:

3 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Eu cred ca poate s-a plictisit sa tot vorbiti pe mess. eu zic ca ar fi bine sa o inviti la oras. sa vorbiti fata in fata si sa o intreb daca vrea sa fiti impreuna. :X

| mona a răspuns:

Invit o in oras,la o pizza,un film, la o plimbare probabil asteapta mai mult de la tine[gen iesiri in oras, etc]

| alexuta4you a răspuns:

Invit-o la o plimbare sa un suc.Si gandeste putin logic de ce crezi ca tea intrebat de prietena? Si de ce a inceput sa spuna ca nici ea nu are si alea alea? Nu crezi ca ea vrea mai mult de la tine decat o simpla pretenie pe mess?