| Fluffycep a întrebat:

Am o mare problema cu timiditatea.In general cand vorbesc cu fete, nu pot sa gasesc ceva despre care sa vorbesc si ele mor de plictiseala...

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ugh, urasc tipii care vorbesc prea mult de obicei ma plictisesc. Imi plac aia nebuni cu care razi de te strici.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu rad de fete mereu si ele de mine ne potrivim sigur am fost casatoriti in viata trecuta, fugi si uitate la buletin

| doaradevarul a răspuns (pentru RAY):

Cred ca rad toate fetele de tine la cat de praf esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va fi greu. nu ai carisma

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Banuiesc ca ai dat de vreo 2-3 tipe carora le place sa se uite la tine cum tii un discurs, fara a se implica prea mult, iar cand o fac, vor doar sa iti atraga atentia asupra faptului ca esti plictisitor si ca nu te duce mintea sa vorbesti coerent, "maxime geniale".

Treci peste, incearca sa eviti persoanele care te descurajeaza.

| anonyymuusss a răspuns:

Atunci nu Vorbești cu fata care trebuie.

| Cristian_Ion_1995 a răspuns:

Am avut si eu candca problema asta incearca sa le afli hoby-urile si vorbeste despre ele si inceara ca atingi subiecte interesante iubire unul dintre ele si hoby-urile lor. Sper ca ti-am fost de folos

| McHoff a răspuns:

Ai putea sa le asculti, dupa ce sti despre ce vorbesc ele poti gasi un subiect in comun despre care sa vorbiti. Sau incepe cu ceva subiect mai captivant. Vorbeste de chestii neinteresante?! Acum depinde si de personalitatea persoanelor din jur.