| SkaterBoy97 a întrebat:

Am o mare problema.Imi place de o fata si ei de mine. Ea a mai sarutat dar eu nu.Nu stiu sa sarut.Deci cu se face? Va rog dati-mi explicatii cat mai concrete.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| LittleDreamer a răspuns:

Eh, nu e nici o problema. Daca iti place de ea va fi foarte specialsmug. Nu iti face prea multe griji, va veni de la sine si nu isi va da seama ca nu ai mai sarutat niciodata, numai sa nu stai cu buzele nemiscate, incearca sa te lasi dus de val si sa faci ce face si ea.Stii cum se zice:Repetitia e mama invataturii laughing
Succes!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce chestie... te joci cu limbutza eiwinking daca nu ai mai sarutat niciodata o sa iti dai seama cum se face daca incerci. daca nu vei invata niciodata

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Pai pe gura.laughingglumeam iti undesti buzele cu ale ei si restul vine de la sine crede-ma nu trebuie sa iti fie frica.

| brunetish a răspuns:

Laso pe ea sa faca primul pas si te iei exact dupa cum face ea aici nimeni nu cred ca poate sa-ti explice prea concret o sa vina totu de la sine te asigur euwinking

| membrugirl2010 a răspuns:

Deschizi gura alea alea...

| SweetCrazy a răspuns:

Pai e simplu. Yo nu's buna la explicatii, tot ce stiu e internetu' laughing deci da'i si tu pe you tube "how to kiss" sau "kissing for beginners" etc.winking

| SkaterBoy97 explică:

Pai deeutza faza e ca ma panichez.