| ToTuleOK a întrebat:

Salut am o mare problema.
In clasa mea am o colega cu care nu vorbeam mai deloc, dar acum 3 zile i-am spus daca vrea sa joace un biliar pe fecebook, in fine am mai vorbit si mi-a dat ID-ul de mess ca sa vorbim acolo.La scoala o mai vad ca se uita in directia mea dar nu stiu daca se uita la mine sau aiurea, eu nu ma consider o frumusete, din cauza ca am cosuri care mi se par groaznice si putina burta desi am 1.86 eu ma vad ca fiind un "monstru". Toate rudele imi tot zic ca arat OK dar eu nu pot sa ma vad altfel decat cum cred eu si chestia asta ma enerveaza la culme. Vreau sa ma apuc serios de sport numai pentru ea ca sa aiba o parere mai buna despre mine.As vrea sa o invit la un suc dar nu prea cred ca as avea sanse pentru ca ea arata superb parerea mea.
Ce ziceti sa o iau mai incet si sa mai aflu lucruri despre ea si mai tarziu sa incerc sa ma apropi de ea?
Scuze daca am facut greseli in scriere, punctuatie sau am uitat vreo cratima dar nu am timp sa verific ce am scris.
Mersi pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Frumusetea e in ochiii privitorului. Si ce daca ai cosuri, 80% din adolescenti au cosuri. Burtica? Fii serios,pentru ca ai "burtica" esti un monstru? Revino-ti! Din ce spui, deja ai sanse, e bine ca nu te evita. Vorbeste cu ea tot mai des, vorbeste frumos, fii baiat de treaba(probabil ca mereu ai fost baiat de treaba) si ea o sa te placa tot mai mult. Calmeaza-te, esti ok! Pana dai tu burtica jos ea se marita si face doi copii laughing asa ca daca tot ai inceput un lucru, du-l pana la capat, va fi frumos, ai sa vezi. Curaj, fii barbat!

8 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Parca am fi in filmele alea cu tocilari si tipa popularahappy tinere, fa-ti curaj si invit-o la un suc, o sa aprecieze mai mult asta decat daca te holbezi toata ziua la ea

| neutrino a răspuns:

Parerea ta despre tine pare corecta. Rudele au rolul sa te protejeze. Asadar, incearca mai tarziu.

Răspuns utilizator avertizat
| Liliana1981 a răspuns:

Nu e cazul sa-ti faci cine stie ce sperante din cauza ca ati jucat un biliard pe facebook. Ia-o mai usor.

| ToTuleOK explică (pentru Liliana1981):

Nu-i chestia ca am jucat biliard ca noi acum jucam in fiecare zi dar vorbim mai mult acum decat inainte. Nici nu cred i-ar placea de mine asa repede eu zic ma refer in timp.

| Mihaivassi123 a răspuns:

Da,afli despre ea multe, si incearca sa o minti ca si tie iti plac lucruri care ii plac si ei(asa se va apropia putin)

Dupa aceea, poti sa vorbesti cu ea frumos, asa cum sa pari atras de ea,
ea va crede asta si daca a mers magia se va apropia si ea de tine...
Mai tarziu poti sa o intrebi(daca aveti bal la scoala sau ceva sau lucruri)sa dansezi cu ea(lucruri din astea)

Cam asta a fost, sper ca te-am ajutat
Salut si daca merita o fundita e ok!

Răspuns utilizator avertizat