Frumusetea e in ochiii privitorului. Si ce daca ai cosuri, 80% din adolescenti au cosuri. Burtica? Fii serios,pentru ca ai "burtica" esti un monstru? Revino-ti! Din ce spui, deja ai sanse, e bine ca nu te evita. Vorbeste cu ea tot mai des, vorbeste frumos, fii baiat de treaba(probabil ca mereu ai fost baiat de treaba) si ea o sa te placa tot mai mult. Calmeaza-te, esti ok! Pana dai tu burtica jos ea se marita si face doi copii asa ca daca tot ai inceput un lucru, du-l pana la capat, va fi frumos, ai sa vezi. Curaj, fii barbat!
Parca am fi in filmele alea cu tocilari si tipa populara tinere, fa-ti curaj si invit-o la un suc, o sa aprecieze mai mult asta decat daca te holbezi toata ziua la ea
Parerea ta despre tine pare corecta. Rudele au rolul sa te protejeze. Asadar, incearca mai tarziu.
Nu e cazul sa-ti faci cine stie ce sperante din cauza ca ati jucat un biliard pe facebook. Ia-o mai usor.
Nu-i chestia ca am jucat biliard ca noi acum jucam in fiecare zi dar vorbim mai mult acum decat inainte. Nici nu cred i-ar placea de mine asa repede eu zic ma refer in timp.
Da,afli despre ea multe, si incearca sa o minti ca si tie iti plac lucruri care ii plac si ei(asa se va apropia putin)
Dupa aceea, poti sa vorbesti cu ea frumos, asa cum sa pari atras de ea,
ea va crede asta si daca a mers magia se va apropia si ea de tine...
Mai tarziu poti sa o intrebi(daca aveti bal la scoala sau ceva sau lucruri)sa dansezi cu ea(lucruri din astea)
Cam asta a fost, sper ca te-am ajutat
Salut si daca merita o fundita e ok!
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: