| maxy2343 a întrebat:

Salut, am o mare problema in legatura cu aceasta categorie. In primul rand sa spun despre mine ca sa intelegeti situatia, suna jenant sa spun asa ceva dar asta e daca n-am avut parte, am 19 ani si sunt virgin, asta e, am avut 1 iubita si acum momentan sunt cu a 2 iubita. Deci nu prea am experienta in asa ceva. Neam intalnit duminica si am discutat ca la prima intalnire despre noi, cum suntem, despre personalitati etc. A fost frumos sa pot avea o conversatie deschisa cu o persoana placuta. Cand am vb cu ea prin discutia nostra a iesit ca ea este virgina si ca nu ar vrea sa faca sex asa una cu doua (adica nu este genul de fata, este o fata mai stilata daca intelegeti), si eu ca incepator am sarit direct la ceva foarte complicat si greu pentru mine. Eu am fost la lucru luni si marti si nu am putut vb prea mutl cu ea deoarece am avut de lucru, asa am programu 2 cu 2. Si in seara asta adica marti seara am vb cu ea si ea e suparata pe mine deoarece nu am avut timp de ea, da greseala mea trebuia sa imi fac cumva timp sa ii mai trimit un mesaj sau un telefon ceva. Dupa aceea ea a spus ca e o fata dificila, si intr-adevar este, dar imi place mult de ea, si in seara asta mi-a dat o mel de la puya fresh care a spus ca o reprezinta, Aici deja nu mai inteleg, ea parea o fata stilata, dar in acelasi timp ei ii place distractia si lucrurile noi, mai multe iesiri si atentie. Dar in acelasi timp ea a scris asta "nu eu m-am saturat de copilari vb la tel toate vrajelile si cand ne intalnim ne pupam pana ne iasa p ochi, eu am o varsta si *** vr alt ceva" din cate am inteles din gandirea mea se rezuma si la sex. cu toate ca ea a spus ca mai e mult de asteptat pana la acea parte. Deci ajutati-ma sa inteleg, cand am i-am spus partea cu "ca i plac iesirile, lucrurile noi", ea a spus "dap da nu asta trebuie sa intelegi infine" daca nu intelegeti si mai doriti detalii spuneti aici si va zic. Va rog ajutati-ma... ca maine cel tarziu trebuie sa rezolv ceva. ca altfel se va incheia.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sincer, mi se pare ca iti sugereaza ca pana la sex trebuie sa ii cumperi multe lucruri noi, sa ii platesti multe distractii sa ii demonstrezi ca tii la ea cu atentie si mai ales cu bani. Nu e deloc stilata cum zici tu, are un limbaj de mahalagioaica de cea mai joasa speta si este materialista.
Cat despre faptul ca esti virgin la 19 ani, nu e nici o rusine. Barbatii adevarati se culca numai cu femei pe care le iubesc.

6 răspunsuri:
| Elena_9049 a răspuns:

Hmm nu prea merita max sa-ti bati capu´ lasa lucrurile s decurga singure, parerea mea este ca faci bine ignorand-o, stim ca n-o faci intentionat.Nu-i permite reprosuri, impune-te, vei vedea ca o vei pute avea pe ea si pe cine iti doresti

| rila a răspuns:

Pai fii atent! nu da crezare la toate balivernele care ti le indruga. e stilata si nu prea. scuza-mi comparatia dar e ca tarfele alea de cum prind un baiat valabil ii zice ca nu a mai supt-o niciodata dar de fapt sunt rupte-n gura. si cu virginitatea la fel. te tine in sah vreo cateva luni si cand faci sex cu ea zice: "esti tu fraier, e larga asa ca asa trebuie sa fie, de unde sa stii tu, virginu' dracu care esti! huuo virginule!". cam asa sta treaba. ia incearca sa-i faci un sex oral. daca iti spune ca e prima data, ca o face cu tine pentru prima data, e clar, e chiar dansa, ma ma lor, a penisatelor. happy ai grija, pari un baiat de treaba dar si puya de la " la familia" este. haii sa ne traiesti! bafta!

| ioska a răspuns:

Deci aia-i tarfalaughing fazele alea ca fetele nu se dau...pfff si eu credeam odata cand eram atras de fete usoare, proaste, numai pentru sex stateam cu ele si toate bagau aceleasi minciuni.ca nu se lasa usor,ca eu sunt al doilea(cred ca asta toate fetele dezvirginate care vor sa prosteasca pe cineva o folosesc) si fufa asta de care zici,face pe interesanta, dao-n masa ca gasesti tu si altele daca esti baiat destept, nu stai sa te faca pe degete o rapandula.
succes si spor

| syntribate a răspuns:

"... ea a spus ca e o fata dificila ". Cand auzi din gura unei fete aceste cuvinte, las-ooooooooo. Las-o si treci peste, ca-ti pierzi timpul degeaba cu ea. Din cate am citit, nu e coapta la minte. O fi poate prea tanara dar astea ca ea, nici mai tarziu n-or sa aiba prea multa minte in cap. Asa ca fa bine si... ALTA! happy

| Zenithf a răspuns:

Eu am fost virgin pana la 26 ani. Adica am fost si n'am fost, ca pana atunci ma rezolvam, da' numai manual.
Ai dat peste o "comoara" careia ii place sa ai grija de ea, sa-i faci toate mofturile, da' ea sa nu-ti raspunda la fel. Mai bine lipsa. Nici nu poti fi sigur de tot ce iti spune, parca vad ca va ajunge si sa te lucreze pe la spate.

| maxy2343 explică:

Ei sa stiti ca la asta chiar nu m-am gandit, la vorbele spuse de voi, pentru ca prietenul meu zice ca ma ajuta el, sa nu o pierd, ca e pacat de ea, dar acuam sunt de alta parere, si plus de asta daca stau sa ma gandesc mai bine a zis si ceva de genu "dap eu nu mai zic nimic dragul meu sunt ff diferita, dati seama sg si 19 ani descurcate daca ma vrei". Oricum eu va multumesc foarte mult de sfaturi si de ajutor, daca as putea vas da la toti funda, daca vas cunoastea vas scoate in oras in semn de multumire. acum stiu ce am de facut va multumesc tuturor foarte mult happy