Pune-l in fata unei decizi:ori eu ori ei, si indeparteaza-te un pic de el, asa intelege ca e ceva serios.eu am trecut prin asta si mi-am distrus relatia din cauza prietenilor.tu tine-i la departare,si cand ii intalnesti sa fii rece cu ei, asa si ei inteleg ca nu vrei sa mai continuati legatura asta asa stransa. daca nu rezolvi nimic vorbeste si tu cu sotul ei cum face prietenul tau, in mod ca pe ea o deranjeaza si vezi ca incet incet se indeparteaza ei de voi. sper sa iti fie de folos sfatul meu.succes
Eu zic ca acest Viorel cam are ceva cu Oana. Adica la ce mesaje ii da. Stiu ca il iubesti dar totusi nici sa te minta pe fata nu e bine sa ii permiti. U zici ca ati mai vorbit si el se jura ca nu are nimic cu ea...eu zic ( sfatul meu) ca ar fi mai bine sa te desparti de el. Nu merita si odata ce te va pierde va realiza ca Oana are copii si ca tu erai mai buna pentru el. Sper ca te-am ajutat. Bafta:*
Clar vaca aia s-a saturat de barbasu si se da la al tau da si el e de vina eu una sunt sigura ca sunt pe combinatie aman2 in locu tau as strange mai multe dovezi nu as mai discuta despre asta ca sa nu-i mai dai de banuit si cand ai dovezile ii arati lu barbasu