| andrei_1541 a întrebat:

Salut.Am o mare problema, sunt foarte timid fata de fete si in general asa mai timid, din aceasta cauza am ajuns la fantastica varsta de 21 de ani jumate sa fiu virgin sad, practic nu mai am incredere in mine deloc, mereu sunt cu moralu jos cand ma gandesc la aceasta problema, sunt unele momente cand ma gandesc ca nu mai are rost sa mai traiesc pe lumea asta, am avut mult de pierdut din aceasta cauza in adolescenta pentru ca fetele ma placeau multsad.

Răspuns Câştigător
| smartalogu a răspuns:

Andrei, stai linistit, sunt foarte multi baieti in situatia ta. Printre care, ma numar si eu. Rezolvarea ta nu consta in a te duce la prima prostituata si a face sex (Doamne fereste te mai alegi si cu vreo boala). Mai de graba incearca sa fi mai relaxat, sa fi tu insuti (cum obisnuia sa imi zica cel mai bun prieten), sa iesi din casa, sa faci sport mult, sa mananci sanatos SI nu in ultimul rand incearca sa iti gasesti o fata care iti place SI la fel de timida ca tine. Crede-ma si nu vreau sa te dezamagesc, fetele care vin cu V8 la intalnire, cele macheate de zici ca sunt sorcove, sau cele care umbla dupa bani si dupa... pardon sarumana... NU sunt pentru tine. Tu ai nevoie de o fata cuminte, sa inveti impreuna cu ea ce inseamna sa iubesti. Nu dispera, sunt si astfel de fete (Doamne ajuta ca inca mai sunt). Iti urez bafta la agatat. O zi buna.

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fii linistit, mai sunt si altii ca tine! Fa o tura prin librarii, si cauta, ca trebuie sa gasesti vreo 2 titluri in librarii pe tema asta! Mai potida si o cautare sus in pagina, cu "timiditate" si citesti ce s-a mai raspuns la aceasta intrebare! Citeste, retine, sau si imprima, si mai ales, aplica!
SuccessE!

| catthshshshs a răspuns:

Smartalogu are dreptate!
Nu te demoraliza.Nu se merita.Vei intalni intr-o zi fata care sa te merite si o sa fie mult mai frumos.Varsta "fantastica" de 21 de ani? Si eu, ca fata, mi-am pierdut castitatea la aproape 21 de ani si nu mi se pare o rusine, ci un curaj rar intalnit in ziua de azi.Am asteptat sa gasesc baiatul potrivit.Curaj si nu te mai descurajawinking

| gingasull a răspuns:

Timiditatea asta... offf bat-o vina sad, fii increzator in tine, cu timiditatea nu se ajunge nicaieri, profita acum de anii tineretii si bucura-te de micile daruri ale vietii, de clipele de neuitat, ca la batranete nu se stie ce ne asteapta, si vom ajunge sa regretam la batranete ce nu am facut la tinerete.

| belltech a răspuns:

Cauta o partenera mai in varsta care te va intelege

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Add id laurentziu2 si te ajut eu.

| mogulescu a răspuns:

Ce am sa-ti spun acum te rog sa o iei in serios. 1 trebuie actiune (daca nu ai nici o "problema tehnica") sunt filme x x x singur, 2 mergi la o "fata buna" (dupa o sticla de ceva) sigur o sa ai curaj
Nu sta! ACTIUNE! Andrei