| xFaith a întrebat:

Salut.
Am o mare problema. un vecin al meu, da semne ca ma place.
In urma cu un an jumate, pana sa fiu cu iubitul meu, el ma alinta, imi propunea sa iesim la un suc etc. Iar acum, acest vecin s`a imprietenit cu iubitul meu. De cand s-a imprietenit cu iubitul meu, relatia noastra merge foarte prost, ne certam des si urat sad.
Eu am vazut cum ma priveste acest vecin al meu si nu rateaza asa o ocazie sa ma atinga, gen sa ma ia de gat, sau de mijloc.
As vrea sa-i i spun iubitului meu ca acest vecin. face in asa fel incat sa ne certam noi 2.
Nu mai am putere sa ii spun, mi-au ajuns atatea certuri in ultima luna vreau sa i spun prietenului meu ca din cauza vecinului meu ne certam.
Vreau sa i pot spune ca el poate face asta ca inca ma place.
Ma puteti indruma cu un sfat? sau prin cuvintele voastre imi spuneti ce i-as putea spune?

Răspuns Câştigător
| NimicImposibil a răspuns:

Vecinul tau face in asa fel incat sa va certati pentru ca tine la tine! Asa as face si eu pentru fata pe care o plac..Nu m-as da batut niciodata...El face tot posibilul sa va certati crezand ca asa va avea o sansa sa il placi si tu si sa simti la fel ce simte si el pentru tine...Inceraca sa-l faci sa inteleaga ca nu veti putea fii impreuna pentru ca nu il iubesti..si sa nu se mai bage in relatia ta daca tine a tine.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Vecinul tau e invidios, nu iti vrea binele

| ionica56 a răspuns:

Spune i ce ne ai zis si noua prietenului tau! Poate el crede ca tu dai curs agelor gesturi ale vecinului si de aceea va certati..Sau spune i vecinului sa nu se mai bage in seama cu tine prin gesturile acelea.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Recunoaste ca iti place mai mult de vecin si ca certurile astea iti sunt favorabile ca si scuza sa scapi de uby

| 7639781254 a răspuns:

Spune-i iubitului tau exact ce ne-ai spus si noua si sunt sigura ca va intelege si va vorbi cu celalalt.

| RUDOFL4X4 a răspuns:

Intalnestete cu iubitul tau si spune-i ca te-ai saturat sa va tot certati.Si ca din cauza vecinului si ii explici toata situatia.Mult succes sper sa nu va mai certati

| Virguliță a răspuns:

Câți ani are vecinul tău? raised eyebrows

| xFaith explică (pentru Virguliță):

Prietenul meu are 20. eu 19. iar vecinul 23.