| RObot17 a întrebat:

Salut,
Am o mica intrebare de care sunt nedumerit si am zis sa intreb sa vad diferite pareri.

Deci, primul contact sexual intre noi, a avut loc dupa 2ani si ceva ( suntem impreuna de 3ani si 5luni ) inainte de asta, normal ca eram foarte apropiati, discutam despre orice, ne dadeam sfaturi s.a.m.d.
Ea mi-a spus ca este virgina, si am discutat despre asta ca e ok sa imi spuna daca nu e, chestii si mi-a spus ca nu are rost sa ma minta, daca nu era imi spunea.

Bun, la primul contact sexual, ea fiind virgina, nu i'a curs nici o picatura de sange... dupa ce am plecat m'a sunat si mi-a spus ca are lenjeria intima patata de putin sange.

Asta mi-a dat un semn de intrebare...
Daca nu mai era virgina, de ce nu mi-a spus? I'am explicat ca inteleg si nu schimba cu nimic relatia.
Sau, ce sa cred? Gandurile astea ma framanta uneori.

Deci, care este parerea voastra?
P.S: ( in caz ca vreti sa stiti ce varsta avem, eu-20, ea-18 )

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

E normal nu toate fetele sângerează himenul poate fi de mai multe tipuri și tot odată depinde de organism. Așa că nu are rost să îți pui la indoială prietena. Vrei să strici o relație de 3 ani pentru simplul fapt că a fost sau nu virgină?
Mai bine te-ai gândi să mergi cu ea la un medic, așa se face și așa e normal după primul contact sexual!

8 răspunsuri:
| consilierultau001 a răspuns:

Dupa ce spui tu eu cred ca a fost virgina si a fost sincera cu tine, era cam absurd dar daca nu te jenai si aveai mult curaj puteai sa-i ceri dovada, asta daca chiar conta acest lucru, daca iti este indiferent crede-o pe cuvant si gata. nu la toate fetele curge sange de la primul act sexual si da este posibil sa se fi rupt in timpul actului sexual dar sa observe urme dupa aia.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Parerea mea este ca esti ignorant, nu ai increderea in ea si cand ati facut sex prima data educatia voastra sexuala era la pamant

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În PRIMUL rând, dacă te "interesa" aşa de mult dacă e virgină ( sau nu ) ar fi TREBUIT să "verifici" vizual ( discret ) în timpul preludiului ( în timp ce o pregăteai pentru actul sexual ) - FĂRĂ supărarewinking!

Dacă n-ai făcut-o şi nici NU ţi-ai dat seama la penetrare, vei rămâne cu această "îndoială"...

Apoi, ar trebui să ŞTI că e posibil să fi fost virgină dar să NU sângereze deloc la deflorare!

Cam 20 % dintre fetele virgine NU sângerează DELOC în momentul ruperii membranei himenale!

Deci, cred că o "învinovăţeşti" DEGEABA!

Toate cele bune.

| Mihai_Shearer_1993 a răspuns:

Nu mai e la moda sa fi virgina in ziua de azi
parerea mea

| RObot17 explică (pentru Mihai_Shearer_1993):

Parerea ta...insa sunt fete.

| RObot17 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, insa:
@bursuc
Nu'ti fa griji, am tinut cont de tot ce trebuie. Stiu si de deflorare fara sangerare.

@suntserios
Am incredere in ea, educatia sexuala nu era la pamant si chiar foarte buna.

@Azµre
Nu am de gand sa renunt la relatie.

Si inca ceva, la al-II-lea contact, a avut momente cand o durea.
Deci e doar un gand prostesc de al meu ca nu ar fi fost virgina, cand de fapt ea a fost neatinsa din cap pana in picioare.

Fata sta la vreo 2-300metrii de mine...deci o cunosc foarte bine happy Dar am vrut sa mai aud pareri si de la altii tongue
Toate cele bune.

| Azµre a răspuns (pentru RObot17):

Nu te mai gândi atât la asta că apoi lași un gust amar în urma ta, practic ne faci să ne gândim că la tine în relație lipsește încrederea și rspectul. De aceea sunt sigur că nu se pune așa problema sunt sigur că tu ai încredere în ea și ea în tine și vă respectați reciproc. Prin urmare chiar nu ar trebui să-ți faci o problemă. Sau îți dă semne că ceva nu e cum trebuie?

| suntserios a răspuns (pentru RObot17):

@suntserios
Am incredere in ea, - se vede, atunci de ce ai mai pus intrebarea. Ti a zis ca e virgina nu mai contesti.

educatia sexuala nu era la pamant si chiar foarte buna. - daca era asa cum spui, stiai ca nu e obligatoriu sa sangereze