Vezi tu atunci cum te descurci, degeaba iti zice unu sa vorbesti despre prezervative xxs daca pe ea nu o intereseaza.
Cred ca totul vine de la sine.degeaba iti pregatesti de acum cuvintele si toate cele... pentru ca poate intervenii ceva ce iti schimba planul comunicarii In general, va descoperiti incet, incet.de la lucruri mai simple, la lucruri mai serioase de ex. ce muzica asculti pana la ce iti place la un baiat blabla intelegi.
mult succes.>
In primul rand dupa ce obti id-ul ei nu te grabi sa o inviti afara. Intai discuta cu ea, arata-i ca esti o persoana interesanta apoi daca vezi ca da semne ca te-ar placea si ea poti sa ii propui o intalnire. Puteti discuta despre multe lucruri. Muzica, activitati ce le practicati in timpul liber, despre prieteni( poate aveti cativa prieteni comuni), scoala, materii preferate, profesori preferati, in general lucruri prin care ajungeti sa va cunoasteti mai bine in caz ca relatia va deveni serioasa. Daca totul a decurs cu bine, la plecare o poti conduce pana acasa si inainte sa intre in casa/bloc poti sa o saruti daca sunteti destul de aproape si ea s euita in ochi tai. In speranta ca ti-am putut fi de ajutor. Funda?
Frate " socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa " intelegi tu ...degeaba iti spun eu acum sa vorbiti despre anuite subiecte ...si la intalnire ea deschide alt subiect.atunci tu te vei panica.lasa totul sa mearga de la sine.pana la urma. daca nu te descurci.va fi o intalnire ratata.crezi ca esti singurul caruia i se intampla asa ceva? vorbiti despre ce va vine voua atunci. bafta
Eu zic sa lasi totul sa mearga de la sine adica mai vorbeste cu ea vezi ce parere are despre tine etc. si dupa aceea incepe sa ii spui ce simti pentru ea
Ciudat este ca eu ma descurc cat de cat bine online...dar "face to face" e foarte greu.Primu pas este foarte greu... dupa ce cunosc o fata putin imi dau drumul si nu mai am probleme.