A fost alegerea lui sa-si faca viata asa cum si-a dorit.
A vrut sa se insoare,s-a insurat,tu n-ai contat prea mult in momentul in care a luat hotararea asta.
Acum, vede si singur ca hotararea lui n-a fost atat de buna si alearga inapoi, la caldura si dragostea pe care le gasise in tine si le-a aruncat atat de usor.
Sfatuieste-l sa-si asume responsabilitatile de sot si tata si scoate-l din viata ta.
Esti curata, singura si lipsita de obligatii, libera sa-ti alegi orice barbat care ti-ar putea placea de pe pamantul asta.Si-l poti avea pe cel mai bun.
Ai suferit o data, te-ai vindecat cat de cat.Cauta sa te vindeci de tot si fa-ti viata frumoasa,sa razi si sa fii multumita in sufletul tau, nu sa te framanti si sa te innegurezi pentru greselile si gafele altora!
El plateste pentru greseala lui, nu plati si tu!
Aveti drumuri diferite, nu te intoarce, mergi inainte!
Clar nu,el are viata lui tu pe a ta, nu au disparut barbatii dupa fata pamantului, cauta unul fara obligatii si fa-ti o relatie sanatoasa, nu pe unul insurat si cu copil, nici tie nu ti-ar place daca ai fi maritata ca una sa se bage in viata sotului tau in felul asta indiferent de situatie
Am citit cu emotie povestea ta si m-am intristat... Seamana uimitor de mult cu povestea mea!
Nu merita sa te complici.nu ii datorezi nimic ca sa te bagi intr-o relatie care pe viitor nu te va multumi.e vina lui ca e nefericit cu nevasta, dar e o vorba: fiecare doarme cum isi asterne
Cel mai bine ar fi sa-l uiti. Nu mai sunt barbati in lumea asta? Lasal sa stea cu familia lui la Kiev, are alta viata acuma.
Daca tot a zis ca te iubeste de ce a renuntat la tine si s-a casatorit? Presupun ca te-ai intrebat si tu asta.Eu zic sa nu incerci nimic, mai bine cauta pe cineva care sa nu fie casatorit si cu copil.Dar chiar daca eu zic nu, tu tot cu ideile tale ramai...Ai putea la fel de bine sa incerci, sa vezi cum descurc lucrurile, adica daca ar renunta la sotie si copil pentru tine. Sper sa faci alegerea corecta.Numai bine!>