Tragei o mama de bataie acelei fete glumesc.pai mai nu stiu ce sa zic adica fata aia e un fel de curva daca stie ca e cu tine si accepta asa ceva din partea lui. poate vrea doar sa te faca geloasa sau poate o place pe ea si numai vrea sa fie cu tine, dar nu stie cum sa iti zic si face asa.problema e"il iubesti pe el? oricum ar fi nu merita sa te umilesti si mai tarziu isi va da seama ca te.a peirdut.si cand te va dori inapoi...atunki tu il vei lasa balta.pai succes si plzzz funda nu am mai primit de multt tp
Se pare ca iubitul tau se ''intelege bine'' cu toata lumea mai putin cu tine, Iubita!
Eu cred ca e mai mult decat clar ca trebuie sa ii cumperi o pereche noua de papuci!
Baiatul acela sigur nu te mai place
eu zic sai dai papucii sa scapi mai repede de el asa ii ranesti si orgoliul si ii demonstrezi ca poti si fara el
ppa
Parerea mea este ca baiatul chiar vrea sa iti demonstreze ca nu mai are nimic legat fata de tine , sau poate vrea sa te faca geloasa
esti pe planul 2. Darrr...tu sigur nu ai nici o vina>? Daca nu, fa-l de rusine in fata tuturor, arata-i ca e nesimtit si rupe-te de el.Nu merita sa fi de rasul altora pentru un ticalos. Parerea mea.
E într-o relație cu tine și îi spune colegei tale "iubita"?
Scuze, dar aceste alinturi nu se fac așa, la colț de stradă.
Ar trebui să îi spui adio imediat și să îți vezi de viața ta, iar dacă poți, plătește-i cu aceeași monedă! Umblă și tu cu cel mai bun prieten al său, să simtă și el durerea ce ai simțit-o tu!
:O:ODai papuciii isi bate joc de tine:O:O:O fa ceva nu sta ca o bleaga e un nesimtit si nu te merita!
Am trecut prin aceeasi situatie. In final, baiatul m`a lasat pentru colega mea. A fost urattttt plangeam incontinuu. ai grija
;-s :*