| Nume123 a întrebat:

Salut am o "mica problema" cu o fata.Deci sa incep asa ne-am despartit acum 1 an si de ceva timp 2-3 luni imi place de ea iar dar de ieri am devenit nebun de ea o iubesc la nebunie.Dar de cateva zile ma ignoara deci socializez cu ea dar cand incep sa o alint ma ignoara acum 2-3 luni cand o alintam vb cu mine radea ii placea. Vreau sa precizez ca are o relatie de cand m-am despartit de easad. Deci ce sa fac sunt nebun dupa eahappy :X.DAU FUNDAlaughing.

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Nimic, este într-o relație, nu poți să te bagi ca musca în lapte!

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Prin comportamentul ei,fata iti da de inteles ca nu vrea sa renunte la relatia ei actuala,indiferent cat esti tu de innebunit de ea!
Asa ca,suferi sau nu,mori,traiesti,trebuie sa ti-o scoti din cap,ea e impreuna cu un altul care,chiar daca pe tine nu te intereseaza, pentru ea are rolul principal in inima ei!
Nu desparti perechi, ti se va intampla exact la fel, primesti ceea ce dai, ai grija!
Revino-ti.

| Zenithf a răspuns:

Deschide calculatorul (hopa, e deja deschis), uita-te la ceva poze sau filme mai deocheate, baga o laba si apoi du-te la o bodega si bea o bere.
Ia-ti gandul de la ea, ceea ce faci acum este foarte urat.

| Zenithf a răspuns:

A da, si dupa ce te-ai mai racorit oleaca, poate cauti sa agati o gagica, sa uiti de fata asta.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
si tie ti se pare corect sa o desparti de actuala relatie? de ce nu ai pastrat-o cand ai avut-o in brate? de ce toata lume regreta dupa ce pierde? acum lasa fata sa isi vada de relatia ei..nu distruge ce e frumos si lasa relatia ei sa decurga normal fara ca tu sa o desparti.
O zi frumoasa sa aihappy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Avand deja o relatie, mi se pare normal sa nu mai raspunda avansurilor tale.

| karsivan a răspuns:

Esti nebun dupa ea petru ca te ignora si te face si mai agitat, vrei sa ai ce nu poti, cam asta.

| Nume123 explică:

Pe mine nu ma prea intereseaza de acel tip cat ma int de ea + ca nu mai pot! imi place prea mult...

| Trolatoru a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa aveti o discutie serioasa in aceasta privinta si o sa aflii daca te mai place sau nu. Nu e bine sa te bagi in relatia ei din doua motive:
1. Fata ar putea sa te urasca
2. Poate iti iei si o bataie zdravana de la prietenul ei.