Am trecut si trec inca prin aceeasi situatie, insa, la mine ea a gresit si nu pot sa ma impac cu ea.
nu prea ai dat detalii...de ce v ati despartit si etc. daca a gresit ea, te asiguuuur ca o sa greseasca la infinit, las-o.
asta a fost situatia mea, a ta poate fi alta.sa va fi despartit amical.
atunci, iti spun sa-i scrii, spune-i direct ceea ce simti, in scris e mai usor, daca ea are sentimente inapoi, puteti incerca inapoi o relatie. asta se rezolva prin comunicare.
exista si partea rea, daca nu te mai place
ey, atunci ea a pierdut, nu tu.
o sa fie o perioada de dor probabil, dar o sa o uiti cum te-a uitat si ea. daca nu te mai place, nu merita sa mai fie in viata ta si toate s-au intamplat cu un rost.
tine minte, de dor nimeni nu moare.
daca vrei, imi poti lasa un msj in pv, imi dai mai multe detalii si te ajut cu mare drag! te poti descarca oricand!
bafta cu fata si respect!
funda?
Vorbește cu ea, spune-i că încă mai ții la ea și că ai vrea să vă mai dați o șansă.
Depinde de tine si de sentimentele tale. Dacă într-adevăr ai sentimente pentru ea, lupta pentru recastigarea ei, dar asta numai daca si ea te vrea înapoi
Cred ca cel mai bine ar fi sa vezi daca si ea mai este interesata.Ai putea sa ii dai un mesaj sa o intrebi ce mai face sau sa intrebi o prietena de a ei daca mai tine la tine.O floare poate. Asta daca v.ati despartit dintr-un motiv "prostesc" as putea spune, dar daca a fost vorba de ceva serios ca si inselatul, cel mai bine ar fi sa o lasi
Ne am despărțit din ceva prostesc... și da am mai vorbit dar foarte rar
Eu iti sugerez sa ii dai mesaj, poti sa ii spui direct ce simti sau o poti lua pe ocolite.Vezi cum vorbeste cu tine, daca e seaca inseamna ca nu mai vrea sa vorbeasca cu tine, dar daca tine de conversatie spune.i ce simti cu adevarat.Bafta!