Bună.
Nu există motive de îngrijorare. La câte pastile ai luat şi câte injecţii ai făcut, este ceva normal. Însă, ar trebui totuşi să te duci la ginecolog să-ţi dea ceva pentru reglarea menstruaţiei.
Baftă!
Pai din cauza racelii suferi o dereglare hormonala, ai grija sa nu racesti si jos ca sa nu dai in altele, imbraca-te mai bine si stai linistita ca iti va veni menstruatia e normal sa mai intarzie 1-2 saptamani, sau in cazul unor dereglari mai intensive chiar mai mult desi nu e prea f bine daca zici ca de sf lui ianuarie nu ti-a venit. daca nici pana la jumatea lunii viitoare cel mult nu iti vine mergi la un medic si discuta problema
Asta nu trebuie sa te adresezi la medic,,si sa faci un control ginicologic,,, ca sa fii mai sigura,,,, dar la virsta de 12 ani,, e posibil sa fie si o intirziere fiindca la ceasta virsta el nu merge regulat.dar cum am spus ca sa fii mai sigura pleaca la un control medical
Salut! Nu trebuie sa te ingrijorezi avand in vedere ca ai 12 ani, probabil ciclul nu ti-a venit de mult. Este perfect normal ca in primii 2-3 ani ciclul sa nu iti vina cateva luni, regulat, deoarece in parcursul aniilor se va stabili. (crede-ma am fost si eu in situatia asta si am fost la ginecolog si a spus ca e normal pentru noi care avem ciclul de 1 an, 2 )
anonim_4396 întreabă: