| ana_5272 a întrebat:

Am o nelamurire.E sentimental a, imi placea de in baiat, dar nu am mai vorbit de 5 luni. Are prietena, însă comportamentul lui faţă de mine ma lasa sub semnul întrebării... Acum acum zi ne-am întâlnit intr-un parc. Totul bine si frumos până când trece pe lângă mine fara sa mă salute sau să spună ceva.,iniţial am crezut ca nu m-a văzut, dar se întoarce şi ma vede dar tace, mai trece ceva timp şi revine. Am hotărât să -l salut, iar replica lui a fost"stai ce?" Şi după s -a scuzat că nu m-a "văzut" m-a îmbrăţişat pg oarecum rusinat sau surprins a spus că trebuie să plece desii cred ca ar mai fi vorbit. Sinceră să fiu chiar nu stiu ce să cred, repet chiar dacă are pe cineva, îl cunosc. Va rog ajutaţi -ma cu un sfat! multumesc!

Răspuns Câştigător
| Stephanie20 a răspuns:

Daca are prietena nu te amesteca. Probabil a vorbit cu tine de plictiseala, baietii sunt altfel prin mesaje decat in realitate, mai ales si cei cu prietenelaughing

Asta-i viata te indragostesti de cine nu trebuie, dar viata merge mai departe.

Sfat: Lasa-i fericiti, nu stiu daca tie ti-ar place ca prietenul tau sa vorbeasca cu inca una si sa se ia in brate cu ea. Deci lasa-l, gaseste pe altul care sa te iubeasca cu adevarat.

Bafta

1 răspuns:
| somerhalderx a răspuns:

Pai daca tu inca mai ti la el ti-as spune sa ii trimiti un mesaj sau sa ii spui sa va intalniti ca sa discuti cu el. stiu ca e greu dar acelasi lucu am facut si eu si crede-ma chiar m-am simtit mai bine. i-am spus ce simt pentru el (printun mesaj) si de ce tin la el (pentru ca cred ca este mai mult decat ce arata, ca e plin de mister...) si l-am lasat sa stie ce simt pentru el okay nu am primit raspunsul care l-am vrut dar asa m-a facut sa merg mai departe happy