| Alexxxxxxx27291 a întrebat:

Salut! Am o nelămurire mare. Astăzi am făcut dragoste cu prietena mea, amadoi virgini, ea 19 eu 20, cu prezervativ pus corespunzător. Am început sa ne iubim și o penetrez de câteva ori, după câteva penetrări am observat un lichid maroniu așa, nu sânge normal cum știu eu. Atunci i-am zis a zis ca e normal crecă, am continuat pana mi-am dat drumul, am simtit când îmi vine și am ejaculat afară în prezervativ și l am aruncat cum se arunca. Întrebarea mea, de ce a ieșit acel lichid și nu sange rosu cum știu eu? Am mai încercat o data înaintea lui decembrie tot cu prezervativ și a zis ca o doare, am băgat o o data și puțin de tot și am lăsat o baltă după. Ciclul în decembrie i-a venit normal, acum mai are 2 săptămâni pana la ciclu, ciclul îl are regulat. Explicați mi și mie ca sunt cumva speriat. Sa nu fi fost suficient de uda? Trebuia sa folosesc și lubrifiant? Și de ce acel lichid maroniu? nu prea am văzut sa fie rosu, nu trebuia sa fie sange rosu? Știu treaba cu himenul și ca nu toate sângerează.

5 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Ii trece durerea. Sa stea liniștita.

| Alexxxxxxx27291 explică:

Vreau mai multe răspunsuri dacă se poate, mulțumesc, mai multe păreri

| Fussballo a răspuns:

E ceva normal, nu toate fetele au organismul la fel.

| Alexxxxxxx27291 explică (pentru Fussballo):

Acum zice că o doare laughing, și am întrebat o dacă a mai curs lichid din ăla și a zis că nu.

| Alexxxxxxx27291 explică (pentru Fussballo):

Zici că e normal? N am mai avut treabă cu puțe și nu vrea nimeni sarcini sau ceva, știu ceva dar nu ce trebuie sau complet, habar n am.