| Yuuuki a întrebat:

Salut,am o nelamurire.
Prietena mea este virgina si ieri am incercat sa o facem. Cand mi am pus prezervativul pe varf l am intors imediat fiindca mi am dat seama ca era pus pe dos. Eu sunt destul de sigur ca nu am preejaculat cand am pus prezervativul pe partea gresita pe varf dar totusi am o oarecare retinere.
Am incercat sa o penetrez dar m-am oprit dupa prima incercare fiindca o durea. Nu a sangerat, nu nimic.
Intrebarea mea este, daca e posibil sa fi ramas preejacularea aia cat de putin pe partea gresita a prezervativul(cea din afara), ea poate ramane insarcinata avand in vedere nu a sangerat deci practic nu de poate spune ca am dezvirginat o?
Ea a fost la ginecologie si i-a spus sa nu si faca griji ca sunt sanse foarte mici.dar totusi.

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ai ejaculat in ea, nu poate sa ramana gravida.

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu ti face griji ca nu s-a intamplat practic nimic care sa duca la o sarcina. Si nici nu a avut loc un act sexual propriu zis avand in vedere ca te ai oprit fiindca o durea. Chiar daca ar fi ramas lichidul acela pe partea gresita a prezervativului tu oricum nu ai ajuns la penetrare completa. Chill

Răspuns utilizator avertizat
| FloareaLotusuluiAlb a răspuns:

Nu nu are cum sa ramana daca nu ai ejaculat si daca totousi ai ejaculat nu iti fa griji pentru ca daca aveti intre 15 si 20 de ani nu va ramane pentru ca ea nu are hormoni dezvoltati chiar daca are menstruatie nu are hormoni dezvoltati pentru viata menstruala deci spune-i sa stea linistita fundita?

| Yuuuki explică (pentru FloareaLotusuluiAlb):

Amandoi avem 21. Eu ma bazez pe ideea in care daca nu am dezvirginat o spermatozoizii nu au cum da se duca spre trompele uterine si tot asa.

| minrest a răspuns (pentru Yuuuki):

Ideea este ca nu avea ce sa fie pe prezervativ, chiar daca l-ai intors. Asa ca stai linistit. Dar, pentru viitor iti spun, ideea ca himenul oprestes permatozoiizii e cea mai mare aiureala. Destule fete au ramas gravide fara sa fie deflorate, din care o parte au crezut ca pastrarea himenului e metoda contraceptiva. Daca e sperma acolo, trece de himen lejer.

| FloareaLotusuluiAlb a răspuns (pentru Yuuuki):

Aaa pai atunci daca nu i-a curs sange direct dupa ce ai facut-o nu ai dezvirginato stai linistit si spune-i sa stea si ea linistita si daca aveti 21 nu este nimic pentru ca sunteti pregatiti pentru viata sexuala