Nu ai asteptari prea mari, dar gresesti. Te astepti prea mult sa ti cumpere ceva. Si pana la urma, ce e un ursulet? Daca iti cumpara un ursulet iti arata cat de mult nu iubeste?
Eu nu o sa fiu de acord cu tine doar pentru a primi funda, eu sunt sincera. Nu mi se pare ca daca iti cumpara un ursulet arata ca ii pasa de tine, sau ca te iubeste. De fapt, cine a spus`o pe aia cu "Iti cumpara cadouri, te iubeste" se inseala amarnic.
Sunt de parere ca ar trebui sa incetezi cu "apropo`urile" la cadouri si etc, pana la urma EL conteaza, nu un ursulet.
Daca iti face cadou de ocazie, multumeste`te cu ce primesti doar pentru ca e de la el.
Si poate lui i se pare prea banal sa ti mai cumpere unul cand deja ti-a luat de SF. Valentin, poate el vrea ceva mai "matur", mai folositor. Etc.
Tu nu gresesti cu nimic dar nici nu il poti condamna pe prietenu tau pentru ca e de alta mentalitate[prefera sa dea banii pe ceva util decat pe ursuleti],stiu cum te simti,de multe ori preferam si eu ceva ca amintire,un ursulet sau ceva decat o iesire la un restaurant si tot singura ma amageam, dar sa stii ca daca primesti sau nu ursuletu, el tot prietenul tau ramane
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: