Nu e nicio problema ca ti se scoala. Aveam un amic care atunci cand vb cu el la tel i se skula si imi spunea.
Sa stii ca nu esti singurul in situatia asta. Exista mult mai rau. eu am vazut sa isi faca baietii "treaba" la scoala, gen sa se satisfaca singuri, daca intelegi Probabil ca esti sensibil la atingeri, iar daca iti place foarte mult de fata respectiva, te exciti. Nu stiu sincer ce poti face.adica mno. evident nu am patit asta niciodata
Daca te intelegi bine cu o fata ai putea sa ii zici ca iti pare rau si ca nu e intentionat. Unele pot crede ca vrei sa "mergi mai departe". Dar daca nu ai astfel de intentii, e posibil ca pe ele sa nu le deranjeze.
Iar daca te uiti prea mult la filme pentru adulti, acesta poate fi un motiv. Atunci ia. o mai usurel. Daca nu...chiar nu stiu
Bafta la gagici!
Mi s-a intamplat si mie! ca sa fiu mai explicit. dupa un timp nu te mai exciti.deoarece te obisnuiesti ok.nu-ti fa probleme e semn ca o iubesti!poate cand o sa fi mai mare si daca o sa fi tot cu ea eu im***gi!scz de limbaj! na astai viata!
Unora li se intampla sa-si dea drumul de la un sarut, asa ca nu-ti fa griji daca te exciti de la simple atingeri