| danivalinte a întrebat:

Salut, am o "pățanie".
Am fost la fotbal ieri parca si de ceva timp umbla vorba ca sunt doi de au Sida in comuna si a venit un tip de nu l-am mai vazut in viata mea si parea incredibil de supect, era si murdar.
Si-a pus telefonul in geanta mea unde aveam telefonul, dupa va dati seama ca am batut palma de multe ori ca doar stiti cum e la fotbal in echipa.
Ma rog, ciudat ca fix dupa asta acum mi-a iesit un o mica iritatie asa rosie, in zona pubiana si mai jos de buric putin. O fi din cauza individului aluia sau ca aseara m-am masturbat, m-am sters cu niste servetele si am evitat sa ma spal in zona genitala si m-am culcat cu gandul ca ma spal direct de dim.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine e bolnav de sida nu cred că mai e in stare sa joace fotbal. Și hivul nu se transmite prin telefon.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Boala SIDA nu o iei prin atingerea telefonului sau mainilor.Virusul care o cauzeaza, adica HIV, se transmite pe cale sexuala sau sanguina, in cazul tau.Ar trebui sa citesti aici, pentru cultura ta generala:

https://www.reginamaria.ro/utile/dictionar-de-afectiuni/infectia-cu-hivsida

Masturbarea se face dupa ce te speli pe maini, iar cand termini iarasi trebuie sa speli zona cu apa calda si sapun.Nu e ok sa dai vina pe altii pentru igiena ta precara.

| danivalinte explică (pentru dullcat):

Pai stiu, deci asta e cauza iritatiei, nu?
Eram prea obosit sa ma spal.

| danivalinte explică (pentru dullcat):

Plus, crezi ca nu se poate daca aveam mici rani la maini din cauza pielii uscate? De la vreme

| dullcat a răspuns (pentru danivalinte):

Citeste ce scrie in articolul de mai sus si te vei lamuri.