Acum, dupa atatia ani ies la iveala incompatibilitatile dintre voi si asta este un lucru bun, fiindca va arata clar ca nu puteti fii fericiti impreuna, mai ales ca a intervenit rutina si nimeni nu vrea sa mai faca ceva sa aduca imbunatatiri in relatie.
Nu are importanta ca au fost 7 ani impreuna, iar parerea parintilor NU conteaza deloc, fiindca nu este relatia si viitorul lor, ci a voastra.
In ce priveste suferinta va exista oricum, ca va despartiti acum sau mai tarziu, sau ca veti trai impreuna sicanandu-va si facandu-va viata amara.
Ca sa scurtati suferinta, poate-i mai bine sa rupeti relatia acum, inainte sa va faceti mai mult rau, pentru ca viitor fericit este clar ca nu va fi la voi.
Cand ajungeti la un asemenea impas in viata, in care fiecare doreste sa faca altceva diferit de ce vrea celalalt, inseamna ca nu mai vreti sa faceti compomisuri de dragul persoanei iubite, fiindca dragostea s-a consumat.
În 7 ani v-ati obisnuit, iti dai seama ca practic a-ti crescut impreuna si iti vine greu sa te desprinzi dar nu imposibil.
Eu m-am despărțit după 8 ani pentru ca nu am vrut sa ma mai mint singura, chiar nu mai simteam nimic pentru omul ala înafara de obijnuinta.Asa ca...
Cum sanatatea mea mintala este mult mai importanta decat sentimentele altcuiva, i-as spune cu binisorul: stop. Daca nu mer'e, nu mer'e, eu macar sa stau cu constiinta impacata ca, in cazul despartirii, sa am o justificare sincera.
Desparte-te de ea, nu merita un baietel imatur si care nu stie ce vrea de la ea si de la viata.
Ofera-i sansa altui barbat sa o iubeasca din tot sufletul si sa o faca fericita. Nu o meriti.
AndrewTate7789 întreabă: