| axxy69 a întrebat:

Am o poveste foaaarte complicata, dar as aprecia mult daca v-ati opri si ati citi-o ..deci eu am de prin ianuarie o "relatie" ascunsa cu o fata care nu e tocmai potrivita ..adica, e sora prietenei unchiului meu. Desi teoretic nu ne leaga vreo rudenie sau ceva, nimeni nu ar fi de acord cu relatia asta ..si uitati ce mi s-a intamplat. O vecina i-a spus prietenei unchiului meu ca daca sora ei e impreuna cu mine cumva, ca a vazut ceva pe facebook (desi nu era nimic care sa arate asta!) si apoi ei doi ne-au certat pe amandoi ..si fata respectiva, imediat a zis ca s-a terminat. Si mai e ceva, si anume ca unchiul meu si cu sora ei plecau miercuri in strainatate pentru 2-3 ani. Ea zice ca vrea sa ramanem prieteni.dar.e greu sa ramai prieten cu cineva cu care ai fost mai mult. sad Singurul lucru care m-ar face fericit ar fi sa revina, dar zice ca nu mai vrea. oare chiar nu mai e nicio sansa sa o aduc inapoi? Eu cred ca totusi vrea.dar nu vrea sa arate ..va rog frumos, orice parere (nu rautacioasa) e binevenita! Multumesc!

11 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Că vrea, că nu vrea, nu contează. Într-adevăr e o situație complicată. Cel mai bine ar fi să o uiți. Înțeleg că ții la ea, dar acum că a plecat ar trebui să îți vină mai ușor s-o uiți. Nu te consuma așa mult și încearcă să nu te mai gândești la ea. Dacă a zis că nu mai vrea înseamnă că și-a dat și ea seama că nu va ieși cu bine...

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Esti un prost daca mai continuit circul asta ieftin de relatie

| neutrino a răspuns:

Din pacate pentru tine, daca ea nu mai vrea, inseamna ca nu mai vrea si gata!

| Holiday a răspuns:

Nu prea inteleg de ce ar fi cineva impotriva relatiei voastre.
Nu sunteti nici un fel de rude. E absurd.

| axxy69 explică (pentru Holiday):

Pentru ca sora ei si cu unchiul meu sunt impreuna si au o relatie stabila. Dupa nunta lor am deveni si noi rude (fata respectiva ar fi sora matusii mele)

| Holiday a răspuns (pentru axxy69):

Sora matusii tale nu ti-e ruda decat in traditia populara, din punct de vedere legal nu iti e.Astea cu varul cumnatei unchiului, sotia verisorului fratelu, etc sunt doar "rudenii" populare, n-au nici o legatura cu interdictia unei relatii.

Singurul lucru care va impiedica sa aveti o relatie e ca nu mai vrea ea, iar daca nu mai vrea doar din cauzele astea ai putea incerca sa-i explici.

Putem discuta in particular? Lasa-mi un mesaj cu orice mijloc de contact disponibil. As avea mare nevoie de sfaturi. Multumesc!

Si da, de asta nu mai vrea, zice ca isi tradeaza sora.dat fiind faptul ca locuieste in mediul rural, in familia ei probabil ca traditiile populare au totusi importanta ..imi e greu sa o conving.

PS: Am uitat sa specific ca sunt membru junior si nu pot raspunde la mesaje ..alta modalitate, te rog?

| Ibrahimovic a răspuns:

Daca o iubesti, lupta pentru iubirea voastra! E tot ce pot sa-ti spun. happy

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Si eu sunt de acord cu Ibrahimovic, lupta, nu lasa lucrurile asa, asta bineinteles in cazul in care o iubesti.