Gandire de secol XIX O femeie isi poate respecta partenerul si ii poate fi fidela chiar daca inainte de el a avut alti 25. Nu a zis nimeni ca e intr-o relatie in timp ce se culca si cu alti barbati. Sunt chestii diferite. In vremurile in care traim e greu sa pastrezi o relatie, din n motive. Deschide bine ochii si priveste in jurul tau, cate din femeile de aproximativ 30 de ani pe care le cunosti au avut mai putin de 5 relatii (si nu ma refer la chestii de copilasi). E usor sa pui etichete, dar ma intreb ce o fi mai ok, sa fii femeie de moravuri usoare sau incuiata...
Inainte sa sari cu etichetele si spre mine, afla ca nu intru in categoria asta, dar nu inseamna ca daca eu am facut sex cu un singur barbat pana acum, cele care schimba unul pe noapte sunt intr-un fel sau altul. Din moment ce nu fac rau nimanui de ce ar fi treaba mea sa le gasesc o eticheta?
Si apropo, ce inseamna „normalitate"? Cati parteneri e „normal" sa ai?
Gandire de secol XIX
Si aia de secolul XXI? Cum e? Sa ti-o tragi cu toti? Homosexualitate? Mai scutește-mă de textele asta cu femeia libertina! Cu asta se consoleaza ele, ca sa mearga mai departe. Un hot va zice ca nu fura, ci imprumuta. Din cauza asa zisei tale mentalitati moderne, cum mai faci diferența între o tipa cuminte si o curva?
Ideea e alta, dar se pare ca nu ai inteles-o: a te culca cu toti pe care ii intalnesti nu se rezumă doar la raportul fizic, ci are si alte implicatii. Ca femeia respectivă nu are respect de sine, nu are standarde, ca accepta sa fie tratata ca pe un obiect sexual, ca accepta sa fie dorita doar pentru corp, nu si pentru alte calități (ea in sinea ei se simte mega folosita, dar in fata prietenelor "eu sunt femeia alfa, eu ii folosesc pe barbati. Ce sa zica? Ca ala de ieri i-a tras-o si nu a mai sunat -o?), înseamnă ca in afara de sex nu are altceva de oferit, iar in timp cand se priveste in oglindă, ii e sila de ea însăși. Pana si barbatii au standarde si nu fac sex cu oricine.
Sa crezi ca o curva odata aflata într-o relatie, va fi fidela, e o mare prostie. E o naivitate si o cretinitate absoluta. Si-au mai luat barbatii tepe de-astea
Toate femeile de 30 de ani pe care le cunosc, au avut maximum 3 relatii de lunga durata.
Daca tu, care ai făcut-o cu un singur bărbat, te consideri egala cu o curva, te priveste. Si apropo, tu, care ai o gandire de secol XXI, cum de te-ai rezumat la un singur bărbat?
Nomalitatea o apreciaza fiecare femeie cu educatie si cu bun simt. Daca ai 19 ani si deja ai facut-o cu 8, nu prea mai e normal. Dar sa o faci cu o suta si sa afirmi "eu nu sunt curva, pentru ca nu o fac pe bani", e o idiotenie.
Nu ma compar cu nimeni din punctul asta de vedere, e vorba de alegeri si e treaba fiecaruia cum isi face viata. Exista alte criterii in functie de care ma compar cu alte persoane. Asa ca da, pot sa fiu egala cu una care a facut sex cu n barbati, ca nu e asta un criteriu de selectie. Iar eu m-am rezumat pana acum la un singur barbat pentru ca s-a nimerit sa tina relatia, asta nu inseamna ca acelasi lucru il voi spune cu siguranta peste 10 ani. Nu am de unde sa stiu cum o sa fiu atunci. Dar eu una consider ca din moment ce nu o faci pe bani, nu ai o relatie stabilia si nu destrami intentionat familii este perfect ok sa faci ce vrei si cu cine vrei in pat!
Dar in fine, crezi ce vrei. N-are rost...
Uitasem... Daca ai prietene, lasa-ma sa-ti spun ca genul tau de amica e foarte periculos. Mai ales pentru fetele singure... Tu ai prieten, esti combinata, dar in loc sa le spui ce mișto e sa ai o relație stabilă, sa ai planuri de viitor, când stai la vrăjeală cu prietenele "lasa fata, daca iti place tipul, fa-o. Doar nu dai in cap nimanui, nu destrami familii. Traieste clipa. Mai bine sa o faci cu unu care-ti place."
Si după ce aia e lasata cu ochii in soare, iti place sa afli detalii, iti place sa o "ingropi", te simti bine ca pe tine te așteaptă cineva acasa, si ea inca o arde cu diversi. Esti din aia buna la instigat, dar tu n-ai face-o.
Tu la 14 ani ce naiba esti mai matura lu peste sarat
beausingurlamasamea întreabă: