| BiDiCaMiHeElA a întrebat:

Am o prietena care imi tot spunea ca sta cu un baiat...nu am crezut-o si s-a dovedit ca asa este. Am vorbit cu el, l-am intrebat si mi-a spus clar "Nu, e o copila" (ea are 12 ani iar el 19 tongue).

Chestia este ca ea inca pretinde ca este cu el. Vreau sa stie ca am aflat adevarul dar nu pot sa ii spun verde-n fata.

Un sfat va rog!

Răspuns Câştigător
| iiSceneXX a răspuns:

Buna.
Nu trebuie neaparat sa ii spui. E mai amuzant cand stii adevarul si asculti minciunile. Dupa ce razi, spune-i ca ai vorbit cu baiatul acela, si ca el a spus ca nu e asa.
Daca nu vrei s-o ranesti, spune-i ca nu ar fi cazul sa minta, si spune-i ca stii deja adevarul. Bafta

4 răspunsuri:
| AndreeaEma a răspuns:

Buna!
Ba da, verde-n fata trebuie sa ii zici! Si ar mai trebui sa ii zici ca minciuna are picioare scurte.
Te pup kiss

| Danysan a răspuns:

Astea sunt doar imaginatiile unui copil de 12 ani.Nu stie inca ce inseaman aia o relatie si vb numai prostii.Persoan de 19 ani se poarta frumos cu ea pentru ca o vede ca pe un copil iar ea a inteles gresit mesaju. Daca ea crede ca sta cu el -pune-o sa il sarute pe buze cand esti si tu prin preajma sau sa se tina de mana.Te asigur ca tipu nu va accepta si respectiva va afla realitatea.

| varcolaccc a răspuns:

Dar chiar crede ca unu de 19 sta cu una de 12? Verde-n fata trebuie sa ii spui nu o lua cu ocolisuri ca nu-i bine. Daca nu nu ii spune nimic si tine pentru tine.

| winer98 a răspuns:

Cel mai bine direct in fata se va supara dar va intelege