Fata nu isi va da seama, tocmai pentru ca nu are experienta, nu stie cum e! Nu a mai avut pe nimeni, deci nu te poate compara!
Pacat ca ai mintit-o! Asa cum conteaza pentru tine, insemna mult si pentru ea ca este prima femeie din viata ta!
Poate sa isi dea seama, dar nu va fi sigura niciodata.
Stangacia ta in pat te va da de gol oricat vei vrea inversul.
Si nu trebuia sa o minti in legatura cu virginitatea ta.Ma gandesc ca e din cauza ca nu ai inca incredere in ea si e de la sine inteles din moment ce abia aveti 3 luni de relatie.
Ea cred ca vrea sa scape de virginitate cu graba cu care iti cere sa aveti relatii intime.Sincer,mi se pare prea devreme pentru asa ceva, abia va cunoasteti, indragosteala e abia la inceput, de iubire adevarata nu se pune problema.
Din moment ce si ea e virgina cred ca ar trebui sa-i spui nu este rusine, si nu stiu ce sa spun eu zic sa mai astepti ai tu aproape 19 ani dar nu trebuie sa o faci daca nu esti convins, chiar daca esti fata chiar daca esti baiat prima data e ceva foarte important.
Daca tratezi situatia cu barbatie fara sa ai teama nu o sa isi dea seama daca ai sa stai cu teama femeile te citesc din priviri, frica.
Ok sa vb ca de la om la om tu nu trebuia so minti chiar in orice circumstante ca doar sti ca minciuna are picioare scurte. dar sa revenim sa subiect ar trebui sa-i spui sau esti in stare sa o faci cu ea fa-o. Dar daca nu mai bine ii zici va fi suparata ca ai mintito inteleg asta dar macar o sa pareti amandoi fara experienta. Si atunci nu va incepe certurile pai da tu ai stiut si nu mi-ai facu si multe o sa cazi vinovat crede-ma. Sper ca totul va fi bine sa-mi spui.