| Razvan1_4095 a întrebat:

Am o prietena de 10 luni si inca nu am facut dragoste, amandoi suntem virgini.Eu sunt mai timid de felul meu si nu stiu cum sa fac, nu as vrea sa ii zic nici direct, dar nici prea suptil sa fiu, adica nu am nici o idee despre cum as putea peroceda, macar sa aflu daca vrea sau nu.
Nu vreau raspunsuri gen: cu timiditatea nu faci nimic si trebuie sa te schimbi ca sa rezolvi ceva, trebuie sa existe si alte metode.Rog seriozitate.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| cflori a răspuns:

N-o duce acasa la tine, nu aranja nimic pana nu-ti da si ea de inteles ca ar vrea, ca ai risca sa pici in penibil sau ea sa se simta nepregatita si s-a dus naibii romantismu'.
Discuta cu ea, asa e normal. Fata-n fata, printr-un sms, la telefon..cum crezi tu (nu pe messss!) spune-i ca tu o iubesti mult, si ca tu te simti pregatit sa va implicati mai mult in relatia asta..ca te-ai gandit mult la asta, si ca nu vrei s-o presezi insa ai vrea sa stii ce parere ar avea despre asta... Daca raspunsul ei va fi unul afirmativ..ai grija sa nu fie o intamplare asa la plesneala, caci amandoi ar trebui sa ramaneti cu o amintire placuta despre asta.
Aveti grija sa fiti 100% singuri in seara in care urmeaza s-o faceti..si ai grija sa faci o atmosfera placuta.
Daca totusi te trezesti intr-o situatie neplanuita, nu-i nimic! Lasa ca totul sa vina de la sine, fii romantic prin gesturi, uita-te in ochii ei, etc.
Hai ca nu-i mare filosofie. Sper sa aveti o varsta potrivita, sa nu ma trezesc ca am dat asemenea sfaturi unui pusti de 13 ani.
Bafta happy!

4 răspunsuri:
| Angelsergiuboy a răspuns:

Nu neai zis cati ani ai 12-14 max 16 mai mult nu cred

da no poti incerca multe
si tu de unde stii ca e ea virgina? asta numi pot explica ai controlato sau ce?
da e "virgina" cum probabil ti-a zis ea atunci sigur no sa vrea pentru ca ii va fi frica de durere.Dar daca esti curios ii poti zice ceva gen "eu tu maine la mine acasa film"
si ii pui 1 film romantic la care sa va sarutati si de acolo continuati.

si nu stiu ce vrei tu?

Dragoste serios?
nu stiu daca stii ce inseamna asta.

probabil tu vrei Sex = Placere
Dragoste = Copil/Copii = Moarte sigura.

| Alex_1359 a răspuns:

O iei la tine acasa, faci o cina romantica(lumanari, sampanie, etc) dupa aia va bagati in pat la un film, va sarutati, va excitati, incerci sa o dezbraci frumos, daca nu merge inseamna ca tu esti de vina!

| i86e2 a răspuns:

Da-i de baut. laughing

| AmD a răspuns:

Pai, ai putea s-o inviti la o cina, iar apoi sa-i pui intrebari de spre ea. Cand se va astepta mai putin o vei intreba ce parere are despre tine. Noroc!
Fundita? Te rog!