Se pare ca inca nu esti hotarat si nu sti daca o vrei sau nu, poate e mai bine sa pui capat relatiei
In subconstient stii ca e o prostie si e doar o relatie de fatada. Tu te-ai obisnuit sa vb cu ea la distanta dar de aproape nu te simti asa de atras cum obisnuiai sa o minti. Ea simte acelasi lucru dar nu vrea sa te raneasca si de aia aduce parintii in discutie. Ofata care te vrea, oricat de nebuni ar fi parintii ei, intotdeauna o sa uite sa mai plece acasa
In momentul asta nu mi dau seama de nimic si ai dreptate cu atractia nu ma mai simt asa atras de ea dar gresesti fata de ea pentru ca de multe ori eu ma rog de ea sa nu mai stea cu mine ca sa nu vina nebunii dupa ea ca sa o bata
E bine ca tu esti sanatos si crezi ca exista relatii la distanta. Nu ma indoiesc ca stii ce este dragostea si ca pe ea sigur o iubesti.
Pai probabil ca a inceput sa ti se para totul mult prea complicat si in subconstientul tau simti ca nu mai are rost. In momentul in care realizezi cu adevarat ca nu mai are rost, intra in scena obisnuinta si faptul ca tii la ea ..si de acolo impresia ca o iubesti.
Din moment ce ai indoieli e clar ca ceva nu merge. Inseamna clar ca ceva in tine iti spune ca nu este ceea ce tu iti doresti sau ai nevoie.
Relatia oricum e cam flusuratica...din 11 luni ati stat macar jumate impreuna? E clar ca nu merge daca au existat atatea despartiri intr-un timp atat de scurt.
Va incapatanati sa faceti sa mearga ceva ce nu merge.
Daca tu esti cel din poza pari ca ai aprox 19-20 de ani. Ea are 15! E un copil...normal ca parintii ei vor ca ea sa se concentreze pe scoala si alte activitati si nu pe o relatie cu un barbat mai matur ca ea...Indiferent ce motivatie au ei, ea este minora si ei au dreptul sa isi expuna autoritatea. Pe care pe de-o parte o inteleg : la 15 ani nu ai ce cauta in relatii (mai ales la distanta).
Parerea mea sincera e sa iti cauti una mai aproape de tine - si ca varsta si ca geografie
Uite! Nu te judec pentru raspunsul tau dar...
Eu de cand aveam 15 ani am o relatie la distanta, ce'i drept a fost o despartire de un an cand aveam 14 ani.
El era in Italia eu in Romania ca si acum dar planurile, situatia s'au schimbat.
Parintii mei il iubesc ca si acum! Nu au fost nici o data impotriva relatiei noastre! Eram doi copii buni, ascultatori ce invatatu bine chiar daca eram impreuna si el este cu 3 ani mai mare decat mine.
Cred ca atunci cand esti destul de matur poti avea o relatie la distanta si la 15 ani cu un baiat mai mare de 18, 19 ani. Eu in general am fost crescuta de femeile din familia mea iar ele mi'au spus multe da'le vietii inca de cand eram cat un ciob. Cred ca totul depinde de educatia pe care o da un parinte unei fete pentru aceasta sa'si gaseasca un baiat bun pentru ca parintii sa nu'si faca griji pentru odrasla lor.
Poate ai sa spui "de unde stii ca nu te'a inselat sau ca nu te inseala?"
Stiu ca nu m'a inselat si nu o face si nici nu o va face. Ne leaga un trecut, o iubire, o prietenie. Am trecut prin multe. Baiat, la 18 ani era mai obraznic asa cum is baietii dar era mai copil decat mine. Cu timpul am invatat unul de la altul iar relatia ne'a maturizat pe amandoi si nu prea devreme ci exact cand trebuia dupa parerea mea.
Cat despre relatia lui intr-adevar cred si eu ca nu merge daca au fost multe despartiri iar el in 11 luni nu si'a dat seama daca o iubeste sau nu. Cat despre parintii ei... poate au de ce sa isi faca griji. Poate chiar baiatul nu este potrivit pentru fata lor din diferite motive dar daca este un baiat bun, cu capul pe umeri nu vad de ce se opun!
Sper sa nu te superi ca ti'am scris asta pentru ca nu am zis'o cu rautatae!
Succes! :*
Va multumesc ca nu sunteti indiferenti si ma ascultati, eu am 17 ani ea 15 adica sunt cu un an jumate mai mare ca ea asa e cum zici u cu subconstientul, toate despartirile noastre au fost de cateva zile in afara de cea din vara de o luna jumate, despartirile astea erau cauzate din prostii pentru ca ea atunci era mai mica si zicea ca ma iubeste da nu facea tot posibilul sa ne intalnim acum s a schimbat in bine...
Ne am iubit ft mult si acum nu stiu ce se intampla cu mine ma gandesc tot timpul la ea dar sunt nesigur fata de sentimentele mele pentru ea numai am incredere ca o iubesc poate mi e frica de o relatie adevarata... oricat mi as dovedi ca o iubesc nu mi intra in cap dar nici nu vreau s o las pentru ca nu pot sa cred ca am avut suferinte multe dar si fericiri cu ea in aproape un an si mai ales cand stiu ca ea ma iubeste si imi plange in tel cand nu se poate intalni cu mine pentru ca ne intalnim destul de putin in weekenduri cand ma duc la ea si cand petrec mai mult timp cu ea imi e mai bine
Buna,aste e nesiguranta cred ca e timpul sa-ti clarifici sentimentele, spune-mi ce simti cand o vezi, cand vorbesti cu ea? dar si cand nu vorbesti cu ea sau nu o vezi cum te simti? sa stiu ca sa te pot ajuta
De cand am nesiguranta asta in mine cand o vad numai am aceeasi fluturasi ca in primele 6 luni cand vorbesc cu ea cand am chef cand nu am numai ganduri urate in cap am numai stari proaste aproape tot timpul, cand sunt cu ea parca uit de totul daca stam mai mult timp impreuna imi e mai bine dupa ce plec de la ea dar dupa aia iar ma iau starile cand sunt la Craiova nu stiu cum e sa mi fie dor de ea sau daca imi e... dar nu vreau sa renunt la ea pentru ca ma iubeste si nu e doar asta dar nu prea ma vad cu alta si stiu ca o sa si gaseasca pe altul mai devreme sau mai tarziu si poate daca o sa mai vreau sa fiu cu ea nu ma va mai accepta sau nu o sa mai fie la fel
Dar tu ce simti ca o mai iubesti? din ceea ce miai raspuns tu reiese ca stai cu ea mai mult din mila nu ca o iubesti sfatul meu e sa ii ceri o pauza si doar asa iti vei da seama daca o iubesti, daca o iubesti vei vrea mereu sa o suni simti nevoia sa vb cu ea sa o vezi dar daca nu vei fi neinteresat adica nu iti va pasa ca nu mai vb cu ea, eu sper sa te ajute sfatul meu
AlexEjmecheru întreabă: