Dragă,tu din cauză că o cauți prea mult.i s-a urcat la cap.Așa se întâmplă și cu fetele care acordă unor tipi prea multă atentie.Nu te supăra pe mine, dar fii mai indiferent.Nu o mai căuta o vreme,nu-i mai face toate mofturile și nu mai fii de acord cu ea de fiecare dată. Știu,este greu,o iubești,ești gelos,dar gândește-te bine,și trezește-te la realitate, că iubirea trece și prin stomac, și decât să fii nefericit lângă o tipă ca ea, poți fi fericit lângă o fată care chiar ține la tine, și nu-ți dă cu flit. Sper că te-am ajutat.Baftă!
Iti da cu flit, poate si are deja pe altcineva. Cauta si tu, ca mai este putin pana la Craciun, sunt si destule fete singure care nu vor sa petreaca sarbatorile singure, macar sa fiti tristi impreuna decat singuri.
Nu inteleg ce altceva mai ca sa intelegi ce se petrece! Poate sa-ti faca un semn pe care sa scrie "bataia mea de joc" si sa te puna sa-l porti la gat 24/24.
Reprezinti ceva ce eu urasc foarte mult, de aceea s-ar putea ca asta sa sune putin cam dur: esti un fatalau, e atat de simplu. Te-ai injosit, te-ai dedicat 100%, nu ai tinut cont de semne sau logica si acum ai ajuns nici mai mult, nici mai putin, decat presul pe care prietena ta se sterge pe picioare. Sclavetii ca tine ar trebui castrati sau indemnati la poponareala, sa pastrati fenomenul de sclavi fara coloana vertebrala intr-un cerc restrans. Toate fetele care isi tin nasul pe sus fara niciun motiv anume, toate fetele care au numai asteptari fara sa ofere nimic in schimb si toate fetele care isi permit sa se joace de-a iubirea pe interes sunt rezultatul relatiilor cu barbati/baieti ca si tine, dispusi la orice umilinta pentru o pereche de tate. Ma bucur ca ti se intampla asta si suferinta ta doar a inceput, ia-o ca pe o lectie de viata si invata ceva din ea. Ce ti se intampla acum este vina ta 100%, prietena ta face doar ce ii spune instinctul.
Acum da-mi si funda ca nu gasesti in fiecare zi oameni care sa-ti aduca la cunostiinta cat de prost esti!
PS: In caz ca nu am fost destul de clar, prietena ta te insala deja sau o va face foarte curand iar relatia asta va mai tine atat timp cat tu mai ai ce sa-i oferi. Relatia se va incheia si dupa ce te va insela, umili si te va face de ras, va da vina tot pe tine.
Nu vreau sa te dezmagesc dar, si eu sunt fata si cred ca ori are pe altcineva ori nu te mai place, scuze, incearca si tu sa voresti cu ea i sa o rogi sa iti spuna adevarul chiar daca s-ar putea sa te doara, dar parerea mea este ca nu e corect sa se poarte cu tine asa, daca nu mai simte nimic pentru tine macar sa iti spuna, succes :**
Obisnuieste-te cu ideea ca, fetele din ziua de azi sunt foarte nesimtite si profitoare, asa ca nu ai de ce sa fii suparat pentru ca asa este si prietena ta. Nu cred ca are pe altcineva, are pe mai multi avand in vedere faptul ca, chiar tu ai sesizat ca da like-uri anumitor baieti. Cand a auzit de cuvantul "cadou" imediat a reactionat, eu zic sa ii faci un cadou mai frumos, sa ii dai "papucii", nu merita altceva! fundita?
Buna, sincer si fara suparare ca pari un baiat bun care merita mai mult de atat...
Cred ca fata asta a inceput sa se plictiseasca de tine si cauta pe altcineva prin intermediul facebook-ului, da like-uri sa fie bagata in seama de altii ca apoi sa se combine cu unul din ei...si te mai tine pana gaseste pe altul.
Imi pare rau, din nefericire multe fete au ajuns fara suflet.
Vorbeste cu ea ca sa stii sigur care este situatia.