| ady_4274 a întrebat:

Salut am o prietena de 7luni si vreau sa-mi incep viata sexuala
Cum sa fac ca sa nu se imta prost
Ce pozitii
abar nu am?laughing

8 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Hiade mai, iar sunteti infantili!?
Ti-as recomanda o pozitie clasica ( tu, peste ea.)

| marsy a răspuns:

Misionerului

| Yang a răspuns:

Intai de toate conteaza atmosfera puteti lua cina undeva intr-un loc dragut, sau daca nu iesiti si ati programat deja asta faceti un dus impreuna va spalati unul pe celalalt ajuta in invingerea emotiilo pentru ca daca treci direct la sex o sa o sperii si o sa creada ca te gandesti numai la asta nu incerca din prima toate pozitiile de kama pentru ca o sa te trezesti cu ochii vineti in loc de sex laughingpozitia clasica unde tu o sa fii deasupra pentru inceput apoi le puteti incerca pe toate toti am avut emotii prima data nu te uita la ce scriu altii pun pariu ca si ei s-au simtit la fel ca tine dar unii nu o recunosc din prea mult orgoliu daca o iubesti e si mai bine folositi prezervativ respectiv anticonceptionale iar pentru orice eventualitate e mai bine ca ea sa aiba si pilula de a doua zi.No war make love!

| matt25 a răspuns:

Unele intrebari chiar nu se adreseaza... Doamne iarta-ma. Insa... ideal ar fi sa porti o discutie cu ea despre asta. Consider ca este cel mai recomandat.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Decideti impreuna pozitia, dar cea recomandata e cea a misionarului!

| cretzufinish a răspuns:

Tu nici nu stii ce sa-i faci fetei si tu ne ceri pozitii de sex? Gasesti pe internet n pozitii cu tot cu ilustratii. laughing Incepe cu pozitia misionarului (tu peste ea).

| microclaudiu a răspuns:

Pune-o still pervers adica cu capul in closet si ii dai cu capacul un cap

| ynacuf a răspuns:

Pai tu peste ea sau invers pentru inceputlaughing