Ca nu a fost virgina...ok, nici tu nu cred ca ai avea pretentia asta. Ca te-a mintit si a avut relatie in paralel cu altu..aici e o problema. "Amenintarile" din partea tipului respectiv pot continua pana cand se plictiseste de ea. A prins gustul si ii place..adica nu cred ca ea plangea gandindu-se la tine cand ala o i-o tragea. Zic si eu
Sa o ierti? Da ce esti tu, popa?
De cand fata trebuie sa-ti de atie socoteala, esti stapanul sau ibovnicul?
Tu erai virgin inainte sa te culci cu ea?
Doar asa ai putea avea vreo pretentie, ca-n rest, nu ai de ce sa ceri ceva.
Cred că pe el l-a deranjat faptul că ea l-a mințit că a fost virgină. Dacă îi spunea de la început că nu mai e nu cred că s-ar fi supărat, numai dacă e unul din ăla care și-o trage cu toate și are pretenția ca iubita lui să fie virgină.Și în plus, în timp ce era cu el, ea încă și-o trăgea cu celălalt ceea ce nu e frumos, așa că are dreptul să fie supărat.Deci ceea ce ai spus tu nu e potrivit în cazul ăsta.
Eu, daca as fi in locul tau, as parasi-o si as gasi o alta fata care sa nu ma mai minta.
Https://m.youtube.com/watch?v=jMfXWjODaRo
Ce amenințare?)
Sărăcuța, ei nu i-a placut deloc. Trebuia să îți spună situația de la început și să nu te minta că e virgina. Și cine a pus-o să și-o tragă cu ăla dacă știa că s-ar putea să aibă probleme și că are "interdicție"? Nu mai puneti botul la vrajeli d-astea! Las-o pe treaba ei!
Face misto de tine si tu ca prostul pui botul cum sa nu iti dai seama ca nu e virgina