| AnominTrist a întrebat:

Salut..Am o prietena(iubita), mama ei nu ma accepta..nici nu prea vrea sa auda de mine. eu cu prietena mea nu prea avem cum sa iesim din cauza asta afara. Ce pot face? ..Mentionez ca prietena mea are 13 ani si eu 14.

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Vezi si tu cand iese ea pe afara, ca doar nu sta numai in casa.

| AnominTrist explică (pentru neutrino):

Nu prea ii da voie sa iasa afara.sad

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asteptati sa mai cresteti. Sunteti amandoi mult prea mici pentru genul asta de relatii, chiar daca ele inseamna plimbari si pupici pe obraz. Daca tii la ea, mai astepti vreo 3 ani si abia apoi incepeti o relatie.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Este si normal ca masa sa refuze, este prea mica pentru relatii

| Drimmero a răspuns:

Sunteti mici, fratioare. Pai la 13 ce-i trebuie fetei ''gagic''? Mama ei va considera prea mici, d-aia se opune. Am citit cateva comentarii de mai jos, am vazut c-ai zis ca, fata nu prea iese p-afara. Nu prea ai de ales sa te intalnesti cu ea. Cel mai indicat este sa-ti iei inima-n dinti si sa te duci la parintii ei acasa si sa le spui ca ai grija de ea, sa le arati ca o iubesti, poate merge asa. Daca sunt incuiati acei oameni, te vor respinge si dupa acest gest. Dar nici ca ''prieteni'' nu va accepta? Ma gandesc ca puteti sa fiti unul langa altul cand stati ca amici, doar asa de ochii alor ei.

| minrest a răspuns:

Pai Tristule, banuiesc ca nu vrei sa faci sex, nu vrei nici sa te casatoresti. Asa ca nu ai nevoie de prietena. Te-ai luat si tu dupa altii asa aiurea.

| AnominTrist explică (pentru minrest):

Te rog frumos sa taci..ca nu ma iau de alti. vreau sa fiu cu ea.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru minrest):

Excelent

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru AnominTrist):

Gaseste una care nu e sclava mamei

| AnominTrist explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Alte raspunsuri care nu ma fac sa fiu trist?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru AnominTrist):

Esti la varsta la care trebuie zbori din floare in floare, nu sa stai dupa o fata si sa te complici si sa pierzi timpul aiurea, distreaza-te copile ca vremurile astea se duc si nu mai pupi tu asa vremuri

| AnominTrist explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

"nu sa stai dupa o fata si sa te complici si sa pierzi timpul aiurea, "
Eu chiar o iubesc. Vreau sa gasesc o solutie. Mersi!

| minrest a răspuns (pentru AnominTrist):

Dragul meu, eu am cautat sa iti vorbesc frumos, se pare ca nu am reusit, sa incerc mai mult. Ce inseamna asta ''vreau sa fiu cu ea''? E un eufemism pentru relatia sexuala. Te intreaba cineva ''Ce mai face Alina?'' Si nu prea e politicos sa zici ''E bine, are o relatie completa cu unu Mihai''. Asa ca zici ''E cu unu Mihai''. Dar daca nu te aude nimeni altcineva si cel ce te-a intrebat iti e amic, poti zice ''E tarziu acum sa-ntrebi de ea, i-o trage unu' Mihai''.

| 4psiho a răspuns:

Nu prea ai ce face.
Nu vă rămâne decât să vă vedeți pe la școală.

| AnominTrist explică (pentru 4psiho):

Nu suntem in acceasi scoala.

| 4psiho a răspuns:

Stii cum e anonime trist... cu timpul, lucrurile se vor schimba. Cand vrei creste mai mare. Iar chestia cu "o iubesc..." stiu ce crezi acum, dar sentimentul asta care-l simti acum e pueril. In timp se va schimba, va fi vorba de respect si de grija, de siguranta atat spirituala cat si financiara happy

Iar daca problema e ca mama fetei nu prea te place ( si cred ca stiu de ce... ), atunci ar trebui sa incerci sa te imbunatatesti, ca sa inceapa sa te placa. Daca ai sa fii baiat bun, fata o sa te vorbeasca de bine acasa, si mama ei o sa te placa. Daca ai sa fii golanas si ai sa-i pui mana pe la fund, n-o sa fie bine. Sunteti inca mici si mama ei vrea doar s-o invete de bine.

Eu zic sa nu-ti chinui noptile, ai o viata inainte pentru fete. Dar asta e sfatul meu. Fii baiat bun, respectuos, sincer, educat, si totul va fi bine happy