| pUpSiQQQQ a întrebat:

Salut, am o prietena la care tin mult, suntem de mici impreuna... ea se intilneste de mult timp cu prietenul ei, este intr-o situatie eu nici nu stiu ce sa-i sfatuiesc. El se comporta rece cu ea, vorbeste brutal, iar cind poate ii raspunde cu aceeasi moneda, el mereu striga ca ea nici nu stie ce sa-i raspunda. Poate ii dati voi un sfat.Eu am sfatuit-o sa-l lase, ca-si va mai gasi baieti, insa ea spune ca-l iubeste, poate sa-i arate ce inseamna suferinta, ea tine prea mult la el, ca sa-l poata lasa. Voi ce credeti, ce sa faca? Va rog mult stiti ce inseamna cind iti vezi prietena cea mai buna ca sufera nu pot sa ma amestesc in relatia lor totusi.Multumesc

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i sa se compoarte si ea o mica perioada rece cu el si sa vada ce va fi mai departe!

| pUpSiQQQQ explică:

Ea s-a comportat, si el a spus ca daca ei nu-i pasa de el sa-l lase, si la urma tot ea se invinovatea in fata lui, ea prea tare il iubeste...

| Helpmeeveryday a răspuns:

Mai bine il lasa ea acum...Decat sa sufere ca mine dupa...

Am avut o relatie aproximativ la fel...Si sincer am fost proasta ca nu l'am lasat mai demult, inainte sa sufar asa mult.

Sper sa aleaga cea mai buna cale! Nu ii doresc suferinta pe care am avut-o eu.

Bafta!:*>big grin

| Zenithf a răspuns:

Intradeavar, nu te poti amesteca intr-o relatie. Cel mai bun lucru pe care cred eu ca l-ai putea face este sa te rogi pentru ea. Si ei sa-i spui sa se roage asa lui Dumnezeu, sa-i arate daca baiatul asta este pentru ea. Am increderea ca Domnul va lucra, si atunci nu numai ca se va desface legatura asta necurata, dar il va si gasi pe cel cu care sa faca un intreg. Asa cum scrie in Biblie.
Domnul fie cu voi.