Tu ar trebui sa alegi pentru ceea ce vrei sa faci, nu sa intrebi pe altii. nai mentionat daca sentimentul este reciproc.
Pai mai intai discuta cu ea daca ea shia dorit lucrul asta sau prietenul tau s-a dat la ea...si atunci sa clarifici lucrurile... daca shia dorit asta poti sa te desparti de ea
Ar trebui sa o ierti. Avand in vedere ca o iubesti.Este adevarat ca si ea a gresit, dar, pana la urma, toti gresim.Mult succes! FUnda?
Tu macar ai intrebare dc a facut asta? daca te mai iubeste? Scuze ca zic dar e o curva daca e cu tine si se pupa cu altu dao dracu mai sunt fete!
Pai iart-o daca crezi ca iti este intr-adevar o prietena adevata si daca poti sa ai incredere in ea.Succes!
Daca a facut-o odata o va face si a 2-a oara
parerea mea e ca e over
parca era un proverb"are balta peste" sau ceva de genu
1. Daca era si ea beata ar tre0buii/ s-o ierti, asta insemnand ca amandoi erau inconstienti de ceea ce faceau.
2. Daca numai prietenul tau era cel beat inseamna ca ea a facut asta constienta. *parerea mea* sarutand pe cel mai bun prieten al tau nu da dovada decat ca e o mica c*rva.
Te implora sa o ierti, normal ca te implora. Stie ca a gresit enorm si de abia acum isi da seama ce a avut si ce a pierdut. Daca o vei ierta inseamna ca esti dispus sa faci compromisuri si sa-i ierti greseala dar, te poti astepta sa se mai repete odata faza. Asa ca e cam pe *ghici*. Desigir tu cunoscand-o mult mai bine decat noi, cei dupa TPU, iti poti da seama daca intr-adevar merita iertata.
Orice decizie ai lua, sper sa iei una buna!
Succes
Si ea l-a sarutat sau el pe ea?
pai daca era beat el nu stia ce face.
Insa daca e a vrut.asta e.
insa nu o ierta.ca...)
Funda?
Pai intreab-o ce s-a intamplat de fapt poate s-a dat el la ea s-au a fost un impuls dar oricum daca o iubesti eu zic ca merita macar o adoua sansa c animeni nu-i perfect!
Daca o iubesti iarto.
Si eu am inselat odata, tot cu 2 3 saruturi nevinovate.am fost iertata si acum totul e ok.
Dragostea reciproca este un fenomen care mai rar se intilneste, daca aceasta dragoste este prezenta la voi atunci aveti grija de ea. Parerea mea este a merita a 2 sansa ...nimeni nu este perfect ...Succes si dragoste multa voua
Iarta frate ca a fost prima oara, a doua oara o sa stea mai linistita. daca merge 1 data merge si a 2 a oara