| Alex_9218 a întrebat:

Am o prietena si ne iubim mult dar problema este ca eu la anul voi pleca la liceu iar ea este cu un an mai mica.si intr-un an se pot intampla multe.(ma refer la ea). eu ma pot abtine de la fete pentru 1 an dar nu stiu cu ea cum va fi? Intrebare pentru. fete:Voi in locul ei ati sacrifica un an pentru un baiat pe care il iubiti(fata e chiar de treaba si eu asa cred).straight face

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Nu sacrific nimic. Adica "Sacrific", pur si simplu am o relatie si aia e. Daca am o relatie nu ma mai intereseaza altcineva.
Cand am inceput relatia cu iubitul meu actual, el incepuse clasa IX a, eu a VIII a. Si l-am iubit, si-l iubesc ENORM de mult. De atunci, chiar si cand au existat momente de tensiune intre noi, cand nu ne-am vazut vreo` 2 luni, tot l`am iubit si l`am asteptat sa ne vedem. Deci da, astept cat e nevoie. Acum depinde, "astept", pentru ca presupun ca o sa va mai vedeti.

Probabil si ea isi face griji ca la liceu existe fete mai frumoase si mai bune ca ea, asa ca stai linistit. Cel putin mie ca acum iubitul meu e a X a, cand i`au venit boboacele in liceu ma temeam oarecum, dupa mi-a trecut.

4 răspunsuri:
| blaxy a răspuns:

Cum anume sal sacrifici? in sens ca daca as putea sa nu fac nebunii si sai ramin a lui? DA Desigur. daca iubestidin suflet si daca tii la o persoana cu adevarat vei ramine devotata lui...

| emchristina a răspuns:

Daca te iubeste o sa te astepte. Intr-un an banuiesc ca o sa va mai intalniti macar de cateva ori. Si sincer pentru baiatul pe care il iubesc as face absolut orice. Asta reprezinta iubirea, sacrificiu.

| iJustWannaDance a răspuns:

''dragoste adevarata'' = elementul cheie de care e nevoie in relatia voastra. tu trebuie sa ai incredere in ea, caci daca te iubeste, va ramane pentru tine. cred ca ea este cea care isi face cele mai multe griji acum, pentru ca u esti cel care isi schimba anturajul, si nu ea. oricum, va puteti intalni macar odata p luna, nu-i asa?

| isabella11 a răspuns:

Alex, daca e cu adevarat iubire, nici nu o sa se gandeasca sa stea cu alti baieti. Eu acum termin liceul.sunt cu prietenul meu din clasa a 9`a si el e totul pentru mine.de 5 luni e plecat in italia.trebuie sa se intoarca.dar in tot acest timp nici nu mi-a trecut prin cap sa il insel. Daca te iubeste cu adevarat numai tu poti sa-ti dai seama si daca esti sigur de sentimentele ei atunci poti avea incredere.