anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, acum 2 ani am fotg impreuna cu o fata (a fost prima iubire la amandoi ) dar problema a fost ca eram impreuna doar in vacanta de vara. am fost 2 ani, adica 2 veri, dupa a doua, adica in vara lui 2013, dupa plecarea ei ne-am despartit iar eu mi-am gasit pe altcineva (noi ne-am zis ca putem fi cu altcineva si la vara sa fim iar impreuna ) dar eu cum mi-am gasit pe altcineva, ea s-a suparat mi-a vorbit urat si mi-a zis sa o las in pace. Eu asa am facut dar cu toate astea eu nu am incetat sa ma gandesc la ea sau sa o iubesc, dar cum aveam prietena am lasat asa situatia. Vara trecuta am vazut-o iar si imi era dor sa o tin in brate. Acum 2 luni mi-a pus cineva o intrebare pe ask.fm daca mai simt ceva pentru ea si eu am intrebat-o daca a fost ea si de atunci am mai tot vorbit aproape zi de zi, eu inca o iubesc si simt ca ea e aleasa, nu cred ca cineva poate sa ma faca sa simt ce am simtit pentru ea. Ea mi-a spus sa nu mai vorbim ( eu avand si prietena) eu o inteleg, mi-a spus chestii care si din partea mea sunt identice si ca la vara vrea sa fim din nou impreuna. Nu stiu ce sa fac eu cu actuala, nu mai simt ce simteam odata si ne tot certam.ce sa fac? As vrea sa fiu cu ea dar o sa fie greu dupa

3 răspunsuri:
| ღஜღpikapikaღஜღ a răspuns:

Deci n-am citit tot. MA DOR OCHII!
Te rog eu scrie cum trebuie, adica acum serios cred ca pe a doua inveti ca impreuna sa scrie cu m nu cu n laughing) Si la naiba ai greseli de caligrafie :/ Te rog eu, exprima-te cum trebuie apoi posteaza intrebarea :/

| LoseYourMind a răspuns:

De ce o sa fie greu? Raspunde-ti tie nu mie! Incearca, dar dovedeste-i prin fapta ca o iubesti, nu dupa prima cearta sa pleci cu alta!

| CastraveţiMuraţi a răspuns:

Urmează-ţi inima.
Nu ai nevoie de ajutor în lucruruile de genul.