Ma uimeste cat de mult s-au schimbat vremurile. Amice, ai 15 ani, nu 20. La 15 ani trebuie sa te simti bine sa te distrezi cu prietenii nu sa te ingrijorezi ca esti virgin. Eu la 18 ani am facut-o si a fost doar din noroc. O sa iti vina randul, nu trebuie sa te grabesti, daca lasi sa fie de la sine si nu te gandesti la asta atunci o sa fie cel mai frumos, o sa vina treaba ca o surpriza placuta
Prietene, iti zic 2 chestii:
1. Esti penibil. La 15 ani, eu iti zic ca 90% din colegii tai de clasa care se lauda ca au facut cine stie ce, de fapt n-au facut nimic, poate doar cu prietena lor "mana dreapta" sau la unii stanga.
2. Daca ii ZICI / SPUI unei fete ca vrei sa o faci cu ea, orice fata / femeie de pe planeta asta care nu-i nimfomana o sa-ti arda o palma sau una la urmasi (pe care sper sa nu-i ai) de o sa regreti ca te-ai nascut.
Cand vrei sa faci sex, faci, nu iti pui amice vreo data, nu aranjezi, nu planifici, ca nu te duci la doctor. Se intampla cand se intampla si cu asta basta.
Acum besi la jocuri si la lectii si lasa treburile astea pentru cand o sa ai macar 17-18 anisori.
Stai,stai,stai,pai tu ori esti virgin ori vrei sa o faci cu ea? Nu mai inteleg nimic
Ba copile tu iti faci griji ca esti virgini? vezi-ti de viata ma si de adevaratele probleme nu asta.Doamne ce lume, ce lume...