| Gabrielutapiticuta a întrebat:

Salut,am o problema am 15 ani si sunt inebunita dupa un baiat dar eu am un prieten si nu stiu cum sa ii spun.un sfat?

3 răspunsuri:
| mariamarybu a răspuns:

Nu-mi amintesc să fi trecut prin asta sau nu, dar știu că a trebuit să fac o dată, de mult, o alegere de genul. M-am gândit întâi la ce-mi poate dărui fiecare din ei, cine mă poate face mai fericită, cu cine am o relație mai strânsă și cu cine mi-aș dori să am o relație mult mai strânsă, cu cine mă văd în viitor și la ce se bosumflă conștiința când spun că vreau să-l aleg pe x. Motivul pentru care vrei să-ți lași prietenul pentru altul este faptul că ești înnebunită după el? Dar relația ta cu x care este? Crezi că dacă renunți la fericire pentru un băiat " frumos" pe care îl divinizezi? De multe ori, acești băieți " divini" trec cu vederea tot, înafară de frumusețea lor și ideea ca fetele să se țină după ei.NU crezi că ai avea nevoie de un motiv real pentru care să te desparți de prietenul tău pentru altul care poate nici nu știe că exiști? Înțeleg, atracția e foarte mare... dar ea în timp trece! Nu crezi că atracția pentru actualul va veni imediat când îți vei da seama că x n-are nimic cu tine?

Mă rog, dacă tot vrei să te desparți de el, eu zic să-i spui în față. Știu că ți se pare ciudat, deoarece a spune cuiva în față ceva e foarte complicat. Nu începe cu " mi-e foarte greu să-ți zic asta" sau " nu știu cum să-ți zic". Poți începe ca la un discurs: " Ascultă... treaba stă altfel". îN CAZUL în care încearcă să te sărute poți mult mai bine să-ți joci rolul prin a-l îndepartă și a-ți începe deja replicile. " Nu mi-am dat seama dacă într-o noi mai merge sau nu treaba, dar știu că tot ce îți voi spune acum are legătură doar cu mine. Îl ști pe x... cred că m-am îndrăgostit de el! " Sau mă rog, îți găsești cuvintele pe parcurs big grin

Succes! Și ai grijă ce faci :*

| Neberius13 a răspuns:

Cum sa-i spui? Pur si simplu '' ok uite ce e boule, nu-mi mai placi, am gasit pe altcineva, dar putem ramane prieteni nu?'' el se va enerva si daca e un individ ok va pleca pur si simplu iar daca e genul de barbar limitat de instincte animalice in cel mai rau caz sare pe tine si te violeaza

Răspuns utilizator avertizat