| Andramaria75 a întrebat:

Salut, am o problema. Am facut sex neprotejat insa a bagat doar capul si nu a fost tinut mult. Ciclu trebuia sa-mi vina, mi-a intarziat 5 zile. Sexul a avut loc inainte cu 2 zile sa-mi inceapa perioada de ciclu. Din vagin mi se scurge un lichid foarte abundent ca si apa. Pot fi gravida?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Felicitari, NU mai esti virgina!
Cat despre gravidie, mai vorbim, ca nici ciclul nu ti-a venit si se pare ca erai in perioada fertila, odata ce ai ciclul neregulat.

| Andramaria75 explică (pentru Violleta2022):

Esti proasta de dai in gropi si ele in tine

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andramaria75):

Daca prostia te-ar durea, ai urla de durere!
Va sexuiti la anisorii astia si habar nu aveti ce faceti.
Rusine parintilor care nu va educa si supravegheaza!

| Vio024 a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu nu ai facut sex in adolescenta? Sau ai stat neatinsa zeci de ani?

| Madaxo97 a răspuns:

Nu ești însărcinată în mod sigur, dacă zici ca a avut loc acest contact cu 2 zile înainte să trebuiască să îți vină ciclu, nu erai în perioada fertilă. Poate ai menstruatia puțin neregula și de asta întârzie. Test de sarcină se face abia la 21 zile de la contactul sexual neprotejat, abia atunci arata rezultatul valid, în caz de vrei să faci si test.

| Cristinairina57 a răspuns:

Nu contează dacă penisul a intrat sau nu în vagin, contează doar dacă sperma lui a ajuns acolo. Adică dacă și a dat drumul sau l ai văzut după contact ca a făcut o altundeva..Lichidul ala poate fi ca o scurgere înainte de menstruație.Desi sunt barbati care în procent foarte mic dacă se uda și ajunge acel lichid în vagin. Te pot lăsa insarcinata, dar șanse mici.Eu zic sa faci un test de sarcina sau sa iei 2 de la farmacie, eu am dat 3 lei pe unul.Bafta