Ala nu e prieten care te pune sa bea, ce patesti tu ca si mine se numeste blestemul singuratatii datorita faptului ca nu avem noroc la fete, eu am reusit sa imi iau cat de cat gandul de la ele mai merg dupa fata la patronul lui taicameu sa o iau de la facultate cu masina, nu are permis mai vad un film acasa, scot cainele care il am in grija un timp si alte activitati care imi ocupa starea asta (cu vai nu ma vrea nimeni si sant ghinionist ) daca viata e ca o catea noi trebuie sa fim ca pitbulii. Nu mai fa misto de colegi mai bine te iei de un tigan care vrea sa faca un rau furand sau vrand sa bata pe cineva.
Sa bei mai merge, cate un pahar... de cacao cu lapte. Stii ca substanta activa din cacao este buna si impotriva depresiei? In plus, este un energizant bun si o proteina (din lapte) care te ajuta sa faci efort fizic, si efortul fizic te ajuta cel mai mult sa treci peste problemele sentimentale.
Si cand te distantezi un pic de problema, poti sa o tratezi mai la rece si sa obtii un rezultat bun.
- Man, ea te-a considerat tot timpul un amic, dar tu ti-ai dat frau liber imaginatiei, si ai riscat dandu-ti frau liber sentimentelor.
Ea probabil ca are prieten, de aceea te evita.
Ce ar trebui sa faci? Evita orice interactiune cu ea, oricat de mica, fie in realitate, fie pe net. Acum parca te-ai folosii de orice posibilitate ca sa fii in preajma ei, stiu, esti atras, dar daca vrei sa o uiti, trebuie sa rupi orice contact cu ea.
Oridecate ori iti vine un gand cu privire la ea, alunga-l. Chiar daca ti-ar venii de 1000 de ori acel gand alunga-l, cand tot iti vin ganduri si le alungi ajungi sa fi descurajat si vei incepe sa cazi in deznadejde crezand ca niciodata nu vei putea fi liber si biruitor, dar asta este o minciuna a Satanei. Nu iti promit ca iti va fi usor, iti va fi greu, foarte greu, dar asta este singura cale de reusita.
De altfel, increde-te in Dumnezeu, fa din El prietenul tau.
Cauta sa mergi intr-o Biserica unde invatatura de baza este Biblia, unde se propovaduieste botezul la maturitate si se pune accent pe nasterea din nou. (daca vrei sa fi mantuit)
Dumnezeu sa te binecuvinteze!
Subscriu la sfat, excelent.
E bun sfatul tau dar fata asta nu are prieten si nici nu cauta o relatie si de mers la biserica merg sunt ortodox, si raman ortodox pana mor faza e ca am cam cazut in deznadejde dar ma iau dupa sfatul tau o sa merg mai des la biserica
Va multumesc pentru sfaturi si am sa tin cont de toate sfaturile voastre chiar unele imi sunt folositoare de exemplu sa imi caut ceva de facut ca sa uit de fata aia si chiar functioneaza si asa ca azi am luat examenu la traseu la scoala de soferi si am de saptamana viitoare permisu asta m-a mfacut fericit si parca mi-a mai luat din suparare si depresie si chiar ma gandesc ca sunt multe lucruri frumoase pe care le pot face
Si mie mi s-a intamplat ceva exact la fel cu o fata si pe moment avem mereu impresia ca este sfarsitul lumii dar cu timpul toate trec eu cand sunt suparat mereu imi trece cand mananc dulciuri racoroase cum ar fi inghetata, kinder dinacelea de la frigider sau prajituri aerate sper sa reusesti sa treci peste
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: