| stefanivlas a întrebat:

Salut.am o problema, asa o numesc eu dar p-u mine ff mare, am avut un prieten m-am intilnit cu el aproape 2 luni, dupa aia neam cerat un timp cam vreo saptamana si ceva nu vb doar asa pe telefon dar in fata nu prea avea curajul nici unul nici altul. el in timpul acesta sa ocupat c altceava ii facuse o fata ochi dulci lui el a cazut in cpacana ea e maritat si are un copil ea ii spune c va divortza dar de cind sa maritat cu sotul ei divorteaza, el crede tot ce spunea ea nu vrea sa mai fim impreuna, stie ca il iubesc enorm si stiu ca si el face acest lucru chiar daca nu am avut relatii dar tzinem nespus de mult cum sa fac sa-l conving sa se intoarca inapoi sa fie totul cum a fost odata? ajutati-ma, sunt derutat deja. nu stiu ce sa mai fac. dativa parerile cum ati procead sal reintoarceti inapoi?!

3 răspunsuri:
| G0oLaN a răspuns:

Pai vorbeste cu ell! aia sigur nu va divorta pentru ell il cunoaste de putin timp sa divorteze pentru ell! mai ales ca aia are si copill! neahh incearca sa ii explici ce ti-am zis eu si sa il iei usor! adica sa-l faci sa inteleaga sai dai de gandit lucru acela ca aia nu renuta la barbasu mai ales ca are si un copil cu alla! si poate .poate...se va razgandi si atunci potii sa stai de vb cu el sa te impaki cu ell' tongue

| stefanivlas explică:

Dar ea e cam o usuratika si poate sa nu-i pese ei de acest copil.de aia si ma tem mai tare. ce sa fac?

| G0oLaN a răspuns:

rolling on the floornici o femeie nu e usuratika cand vine vorba de copilu ieiwinking dky fa asa cum tsiam zis eu!tongue