Ăăăhh...asta înseamnă că ea te atrage foarte mult d.p.d.v. sexual şi tu ai mulţi hormoni care zburdă prin corpul tău, adică.îşi fac treaba! Nu cred că poţi scăpa de aşa ceva.
Incearca sa iti controlezi hormonii.
Si nu-i cine stie ce problema grava, atata timp cat e fireasca treaba asta si ea ar putea sa te inteleaga.
Era mai bine sa nu fii atras de ea si sa nu reactioneze "pretenasul"? nu cred.
Nu cred ca exista vreun remediu pentru asta.
Esti atras de ea, te gandesti la sexualitatea dintre voi, si asta conduce la raspunsul corpului tau.
Ii explici ei cum sta treaba si ca iti place de ea, si apoi o sa fie ok, daca discutati, nu o sa va simtiti stanjeniti
Alex, este normal ca "prietenasul" sa se trezeasca atunci cand tii prietena de mana sau cand o saruti. Nu este nici un leac sa-ti potolesti "prietenasul"
Cred ca esti pe la inceput de relatie de ti se intampla asta, cred, daca e asa dupa un timp nu o sa ti se mai intample, iar daca nu esti la inceput cred ca esti foarte atras de ea si este normal sa patesti asta.
In primul rand, nu e o problema. E ceva normal. Sfatul meu ar fi sa faci sex cu ea. Te exciti deoarece tu ca baiat, esti mai perceptiv la stimulii pe care ea, ca fata ii emana. Ai senzorii mai dezvoltati, sa zic asa. nu e ceva rau. Raspunsul e sa faci sex mai des. Asta te'ar scapa de problema. Funda?