anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o " problema " asa sa zic :$. Daca merg cu prietena de mana ma excit foarte tare si prietenaşul meu se face mare surprise... Nu mai zic nimic de faptul când o sărut. Îmi este ruşine să mă apropii de fiecare dată de ea. Întrebare : De ce mă excit aşa de repede şi dacă se poate, cum să scap de faptul dat?

9 răspunsuri:
| whiteOdrink a răspuns:

Ăăăhh...asta înseamnă că ea te atrage foarte mult d.p.d.v. sexual şi tu ai mulţi hormoni care zburdă prin corpul tău, adică.îşi fac treaba! Nu cred că poţi scăpa de aşa ceva.

| MiruD a răspuns:

Incearca sa iti controlezi hormonii. happy
Si nu-i cine stie ce problema grava, atata timp cat e fireasca treaba asta si ea ar putea sa te inteleaga.
Era mai bine sa nu fii atras de ea si sa nu reactioneze "pretenasul"? nu cred.
Nu cred ca exista vreun remediu pentru asta.

| PsychologistT a răspuns:

Esti atras de ea, te gandesti la sexualitatea dintre voi, si asta conduce la raspunsul corpului tau.

| DoriKat a răspuns:

Ii explici ei cum sta treaba si ca iti place de ea, si apoi o sa fie ok, daca discutati, nu o sa va simtiti stanjenitihappy

| Emilian65 a răspuns:

Alex, este normal ca "prietenasul" sa se trezeasca atunci cand tii prietena de mana sau cand o saruti. Nu este nici un leac sa-ti potolesti "prietenasul"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa dai o l... inainte sa iesi cu ea la intalnire, poate se linistesc si hormoni...

| AngelBoy a răspuns:

Cred ca esti pe la inceput de relatie de ti se intampla asta, cred, daca e asa dupa un timp nu o sa ti se mai intample, iar daca nu esti la inceput cred ca esti foarte atras de ea si este normal sa patesti asta.

| GeorgeTulcea a răspuns:

In primul rand, nu e o problema. E ceva normal. Sfatul meu ar fi sa faci sex cu ea. Te exciti deoarece tu ca baiat, esti mai perceptiv la stimulii pe care ea, ca fata ii emana. Ai senzorii mai dezvoltati, sa zic asa. happy nu e ceva rau. Raspunsul e sa faci sex mai des. Asta te'ar scapa de problema. Funda? big grin

| spdasinul a răspuns:

Treci prin schimbari incearaca sa te controlezi ca nu ia-ti chiloti de tabla