| NEVJMAR a întrebat:

Salut.Am o problema.Azi am venit de la scoala si cum vrut Sa masturbez si din curiozitate mi-am bagat o coada rotunda de la pieptene in fund. Dupa CE am scos-o am fost la baie Sa fac treaba mare.Cand am venit in casa penisul era deja culcat si cand am vrut Sa continui Sa masturbez nu mi se ridicase penisul. dupa un moment ma apuccat o frica Sa nu fiu impotent si dupa am inceput Sa imi fie rau, nu stiu cum ma respiram greu si parca Putin ametit.CE credeti ca poate fi va rog spuneti.

Răspuns Câştigător
| BryBard a răspuns:

1.Esti in vacanta, ce fel de scoala faci tu?
2.Lasa curiozitatile, ca curiosii mor repede.
3.E de la psihic, pe sistem nervos, incerca sa vizionezi niste filme +18 bune, si sa privesti niste fete, dupa sa ne spui daca ti-s-a ridicat cricu.
4.Inainte ti-se scula cand o faceai?
Poate sa fie si cadere de calciu. (starea de ameteala)

| NEVJMAR explică (pentru BryBard):

Da gata totul e in regulahappy

| BryBard a răspuns (pentru NEVJMAR):

Ma bucur laughing

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Atac de panică.

| HazelEyes77 a răspuns:

Te ai panicat ca la gandul ca esti impotent si de aceea ti a fost rau. Nu te speria nu i nimic grav. Totusi ai grija cu obiectele care le utilizezi prin diverse locuri ca te poti rani grav. Numai bine

Răspuns utilizator avertizat
| Niceprincess2003 a răspuns:

Înseamnă că ești impotent.

| Dealunegru a răspuns:

Cred ca esti gay si te gandeai la fete. INcearca sa iti imaginezi in timp ce iti bagi peria in fund ca te atinge un baiat. Sunt sigur ca penisul tau flasc se va invartosha imediat. Spor si e ok sa fi GAY. HEY HEY HEY