Pai fratele meu daca mirosi catusi de putin alcool fetele cred ca esti betivan(stiu ca daca bei o bere iti vin putin curaj dar incerca sa eviti contactul cu alcoolul in preajma fetelor)si nu ar trebui sa bei ca sa iti faci curaj sa ii spui ce simti.crede-ma ca nu fac asta pentru funda dar vreau sa te ajut si sa nu fii fraier cum am fost eu. Spune-i fetei azi ceea ce simti pentru ea maine poate fi prea tarziu cum a fost in cazul meu. poti sa gasesti momentul oportun cand esti doar tu si ea si vorbeste deschis cu ea fara niciun fel de abatere de la subiect pentru ca fiind sincer cu ea cand ii spui ceea ce simti fata va vedea ca esti interesat de ea si ca esti sincer si relatioa voastra sigur ar putea fi ceva frumos.Bafta!
Mersi pentru sfat...imi pare rau pentru ce ai patit.Bafta!
Si cat mai ai de gand sa taci si sa te chinui si pe tine si pe ea?
Stii cat e de usor sa apara un altul care s-o incante si s-o entuziasmeze si sa te trezesti obligat sa o vezi impreuna cu celalalt?
Trezeste-te,lasa rusinea si timiditatea,vorbeste-i,spune-i tot,incearca-ti norocul!
Si,nu-i nevoie sa apelezi la alcool ca sa ai curaj,o alungi!
Ia-ti inima in dinti,invit-o la o ciocolata calda si, tinand-o de mana si privind-o in ochi, printre aburii ciocolatei strecoara-i si marele tau secret!
Bafta maxima si curaj!
Corect.nu trebuie sa bei ca sa ai curaj. fetelor le place cind baiatul spune sentimentele in fata, intre 4 ochi si sa fii cit mai sincer.trebuie sa ii spui ca esti indragostit de ea foarte mult timp si ca o adori.nu astepta mult, ca poate si ea te place si astepta sa faci tu primul pas. poate este si ea la fel de timida ca tine, si se rusineaza.grabestete,mine te vei trezi ca are prieten, si o sati para foarte rau ca nu ai ptut sa spui citeva cuvinte, in citeva minute.si ca ai pierdut 6 ani degeaba.succes
Blaxy exact ceea ce spui tu mi s-a intampalt si mie si as vrea sa dau timpul napoi dar nu mai pot si am ramas doar cu regrete
gabyz27 întreabă: