Asta e singuru lucru intelept pe care-l poti face.
http://www.youtube.com/watch?v=yNFXADfFHv8
am ras cu lacrim, chiar are dreptate omul
De ce iudecati voi fetele asa? Cei care ati raspuns. Si in legatura cu tine...din cate am inteles ai zis ca ea ti-a spus ca a aflat lucruri despre tine. Nu ai incercat sa vb cu ea sa vezi...ce a aflat?
Mie nu mi se pare acum ca e in relatie cu c8neva, momentul potrivit pentru a interveni tu dar e necesar sa vb cu ea sa aflii motivul supararii ei. Si mie mi se pare ca ii e rusine cu tinee pentru ca, in moment ce tu vb cu mine pe fb, de ce in realitate ma ignori? Nu?
In termini populari se zice ca fata ti-a dat papucii. Nu este o rusine acest lucru, numai ca trebuie sa ne accepam infrangerea.
Prostii baiete, prostii, tampenii ceea ce tu ne povestesti cu atata inflacarare. O iubesti? Cati ani ai? Voi vorbiti de iubire cand va sarutati pe obraz. Voi sunteti constienti ca aveti in cap NIMIC despre un sentiment sfant?
Ea e maine cu unul, poimaine cu altul, raspoimaine cu altcineva pentru ca este la varsta experimentelor si NU IUBESTE, experimenteaza! Ca si tine! Trebuie sa iti deseneze cineva ca sa intelegi? Reseteaza-te! Reproiecteaza-ti gandurile!
Prietene, intelege si tu ca sunt anumite femei, cam 70% care adora duritate si agresivitatea de la barbati, asta le excita, asta le face sa se simta femei, asta le face sa aiba orgasm in timpul actului, pentru asta traiesc, pentru a fi agresate, umilite, luate pe directa smecherie.
DAR, pentru tine si cei ca tine cu juma de coy functional, exista si printese de salon medieval care vor lugu-lugu fara agresiune si serenade sub balcon plus preludiu 2 ore inainte sa iti ia ***-n gura. cauta una d-asta acuma de PAsti la Biserica, sigur gasesti si pocaite si virgine si cantarete de prohod. cauta, cauta si iar cauta. o sa gasesti exact ceea ce meriti!
Nu excluzi posibilitatea ca ea sa fie cu baiatu ala dinaintea ta nu? Adica unele fete de multe ori vor sa para cuminti dar ele de fapt vor sa se joace cu mintile baietilor Oricum au o gandire ciudata unele fete... Eu zic s-o iei deoparte si s-o intrebi ce are de gand pentru ca e ciudata azi cu tine, maine cu colegu, si tot asa
Si tu o crezi?
Daca s-a suparat ca ai facut asta de fata cu colegii atunci de ce s-a apropiat tot de un coleg? Nu e aceeasi mancare de peste?
Si ce sa afle de tine? Daca te merita te intreba ce si cum, nu asculta de societate... stim cu totii ce invidioasa poate fi. Ea probabil n-a aflat pentru ca nu e deasupra lor. Oamenii nu au invidie pe cei inferiori.
Stai linistit acum a gasit ce dorea alaturi de prietenul ei care vrea sa-i dea **** si-i vorbeste urat. Deja a demonstrat ca este o persoana slaba, asta vrei langa tine? Asta gasesti la orice colt.
Cate dreptate ai daca nu dadeam funda tu o meritai Multumesc pentru raspuns
Deoarece e normal. In locul ei te-as fii spus si lui doamna si parintilor. Adica unei fete e normal sa-i placa un baiat. Normal ca-ti spunea buna ce voiai sa-ti zica Iubirea mea? Daca ai vorbi cu parintii tai despre asta cred ca ar ramane cu gura cascata
HappynewCenusa întreabă: