| agbdlcid21 a întrebat:

Am o problema care ma face sa ma stresez de vreo cateva zile. Am facut sex cu iubita mea acum 3 zile si cand am pus prezervativul cred ca l-am piscat pentru ca atunci cand am bagat-o, prezervativul s-a rupt. Acum vine problema si nelamurirea mea...prezervativul s-a rupt la 2-3 cm de varf, gaura fiind cam de 0, 5-1 cm si cu toate ca am scos-o repede si ca nu am ejaculat, imi e teama sa nu se fi intamplat vreo ceva... Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, cu un sfat, cu orice, insa neaparat cu o parere obiectiva si cat mai sincera multumesc

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Prima data trebuie sa stii sau sa o intrebi pe iubita ta, daca in acel moment era sau nu era in perioada fertila a ciclului menstrual, fiindca numai/doar in acele 4-5 zile ale ciclului se poate forma o sarcina.
De asemenea doar tu poti sa stii daca ai scapat chiar si doar cu totul involuntar sperma in acel moment in care ai penetrat vaginul. Doar stiind/cunoscand aceste 2 conditii iti poti da seama daca este posibil sa apara sau nu o sarcina. Multa sanatate!

| agbdlcid21 explică (pentru corbulalbrosu):

Nu am ejaculat deloc, sunt mai mult decat sigur de asta, iar legat de perioada fertila poate ma ajuti tu sa inteleg... Ea a iesit din ciclu luni, adica era ultima zi, a 6a, deci sa inteleg ca era in perioada fertila?

Multumesc foarte mult pentru lamuriri si ca m-ai ajutat sa ma calmez! Esti o persoana nemaipomenita care merita sa fie intotdeauna pe primul loc in top pe TPU! O seara buna!?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru agbdlcid21):

Sper ca am reusit sa-ti explic pe intelesul tau care este procedura si modalitatea prin care se poate determina precis si corect perioada fertila a ciclului menstrual.

M-ai lamurit foarte bine si mi-am dat seama ca nu se poate intampla nimic si ca nu trebuie sa imi mai fac atatea griji! Multumesc inca o data si iti doresc toate cele bune! big grin

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Kindofkend a răspuns:

Calm bro nu plătești nimic