Prima data trebuie sa stii sau sa o intrebi pe iubita ta, daca in acel moment era sau nu era in perioada fertila a ciclului menstrual, fiindca numai/doar in acele 4-5 zile ale ciclului se poate forma o sarcina.
De asemenea doar tu poti sa stii daca ai scapat chiar si doar cu totul involuntar sperma in acel moment in care ai penetrat vaginul. Doar stiind/cunoscand aceste 2 conditii iti poti da seama daca este posibil sa apara sau nu o sarcina. Multa sanatate!
Nu am ejaculat deloc, sunt mai mult decat sigur de asta, iar legat de perioada fertila poate ma ajuti tu sa inteleg... Ea a iesit din ciclu luni, adica era ultima zi, a 6a, deci sa inteleg ca era in perioada fertila?
Multumesc foarte mult pentru lamuriri si ca m-ai ajutat sa ma calmez! Esti o persoana nemaipomenita care merita sa fie intotdeauna pe primul loc in top pe TPU! O seara buna!?
Sper ca am reusit sa-ti explic pe intelesul tau care este procedura si modalitatea prin care se poate determina precis si corect perioada fertila a ciclului menstrual.
M-ai lamurit foarte bine si mi-am dat seama ca nu se poate intampla nimic si ca nu trebuie sa imi mai fac atatea griji! Multumesc inca o data si iti doresc toate cele bune!
Fii mai clar: s-a rupt cand l-ai pus (inainte sa-l bagi in vagin),
sau s-a rupt cand era deja inauntru?
S-a rupt cand era inauntru, adica gaura aia de la piscatura s-a marit si s-a auzit cand s-a rupt, moment in care eu am retras-o.
Daca s-a rupt inauntru este din cauza unui singur lucru: prezervativul a fost mult prea mare pentru penisul tau, rasucindu-se in timpul sexului pe el, pana la un moment dat cand a plesnit.
Te sfatuiesc sa cumperi prezervative cu cateva numere mai mici in acest caz, ca sa nu se mai rupa vreodata.
Un prezervativ de masura corecta, sta perfect strans pe penis, ca si cum ar fi a doua piele a lui, fara sa faca cute.
Prezervativele se cumpara dupa grosimea (diametrul) penisului, nu dupa lungimea lui, ca toate vin standard de 20-22cm.