anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o problema care ma preocupa de ceva timp. Am prietena, dar nu facem sex, este virgina, ne jucam mult si ma excita mult asta si de la un timp am o durere mare de testicule din cauza asta. O sa facem cand va veni momentul, dar momentan nu o facem, eu am 20 de ani, iar ea este mai mica cu 2 ani si ceva, intrebarea mea, ce pot sa fac sa scap de aceasta durere? Sfaturi ceva, fara din astea gen, du-te la curve! Astept raspunsuri serioasa, sfaturi mai bine zis.

46 răspunsuri:
| Hakuouki a răspuns:

Alta iubita, una dispusa sa faca sex nu doar sa te excite. Fara suparare, dar asta nu este tocmai o relatie sanatoasa pentru tine.

| corbulalbrosu a răspuns:

Petting dragul meu.Tot ce inseamna preludiu prelungit pana ajungeti amandoi la orgasm dar fara sex efectiv.Astfel veti reusi sa va descarcati atat emotional cat si de stres.Dar obligatoriu de fiecare data sa ejaculezi cel putin odata astfel iti vor dispare si durerile testiculare.Tu te plangi care de bine de rau ai langa tine o persoana minunata care sunt sigur ca te rezolva de fiecare data, oare ce ar putea sa zica cel care se chinuie de unul singur.

| L09L09L09 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Am mai facut asta, dar nu stiu cum sa explic..sunt mai dispus eu sa fac decat ea. Dar eu ma gandeam ca exista ceva, o metoda sa fac sa nu ma mai excit asa tare pentru ca am dureri care ma indispun si nu am chef de absolut nimic uneori.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eeeee vrajelia asta cu durerea. Masturbeaza te si gata

| L09L09L09 a răspuns (pentru Hakuouki):

Sunt de 3 ani aproape cu ea si tin la ea, ea tine la mine, o sa vina momentul asta, eu doar intrebam daca exista o alta cale sa nu ma mai excit asa si implicit sa am asa dureri, nu sa o schimb, ca nu vreau asta. Ne intelegem perfect si nu vreau sa ne despartim din cauza asta, Doamne fereste! Alte sfaturi.

| L09L09L09 a răspuns (pentru suntserios):

Am sa iau in seama si raspunsul tau! Alte sfaturi? big grin

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nasol frate ca te lasi umilit de o verginica, sti cum sa scapi de durere? las-o pe fecioara si cautati una priceputawinking

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Serios? la ce ii e buna verginica aia, ca altecva decat la masturbare fara finalizare nu e buna

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru L09L09L09):

Scuze ca iti zic dar esti un fraier, adica ii permiti unei javre ordinare sa te tina pe uscat de 3 ani ca maram nu e ea pregatita? frate trece viata pe langa tine, scapa de mucoasa urgent

| L09L09L09 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Am zis ca nu sunt disperat sa fac acum si ca o sa fac cu ea si doar cu ea si gata! Nu imi trebuie nicio priceputa sau altceva, eu doar am intrebat cum sa fac sa mai diminuez cheful asta, nu sa imi spuneti sa caut alta sau prostii din astea.

| L09L09L09 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ma enervezi grav! Javra ordinara esti tu, nu ea! Nu am nevoie de sfaturile tale, mersi!

| Vanqu1sh a răspuns:

Nu e indicat sa stai cu dansul drept fara sa il folosesti laughing, fie iti face o frectie sau un sex oral ceva, fie ii dai in gat inainte sa te intalnesti cu ea, plus ca este de 3 ani frate cu ea, da'o in ma'sa de treaba, ce asteptati?

| DennK a răspuns:

Liviu, te sfatuiesc sincer, sa o lasati mai moale cu " jocurile ". Dar incearca sa-i explici si ei problema ta, poate o sa te inteleaga. Eu am avut o relatie de 1 an jumatate, timp in care am stat despartiti cate o sapt, 2, 3 s.a.m.d., in care el a f***t tot ce a prins. P.s.: ne desparteam pe motive din astea ca de ce sunt eu prea mica sa-l inteleg laughing.
Esti cu adevarat special, man, ca ai stat atata fara sa faci nimic... nu stiu, incearca sa te masturbezi, imi inchipui si eu ce durere ai sa se adune de atata timp ..acolo laughing. Bafta.

| L09L09L09 a răspuns (pentru DennK):

O iubesc cel mai mult pe lumea asta, am discutat si o sa facem, vreau si eu, vrea si ea, dar momentul poate sa fie astazi, maine, peste o luna sau doua. Eu doar incerc sa fiu mai putin "infierbantat" si sa nu ma mai doara asa rau sad

| grab a răspuns:

O masturbare ar ajuta. ar ajuta si mai mult sa ti-o faca prietena ta manual, poate asa o sa faceti sex mai curand! succes!

| Emilian65 a răspuns:

Dupa excitari puternice pe care le aveti amandoi este normal sa ai dureri de testicule. Foarte bine ca tii la ea, dar atentie! nu va mai excitati asa de tare incat sa ai dureri groaznice de testicule. Durerile groaznice si repetate de testicule duc la aparitia unor infectii urologice care se vindeca mai greu. Sfatul meu, consulta un medic urolog, care-ti va spune ce sa faci in situatia in care esti tu.

| Hakuouki a răspuns (pentru L09L09L09):

Don, nu o lua in nume de rau. Hai sa o luam asa, vrei sa nu te mai excite ea? Sau sa nu te mai exciti tu. Ei asta ar aduce un nor negru in relatia ta, vei vrea sau nu, cand va veni vremea sa o faceti, daca nu vei mai reactiona (pentru ca tu intre timp te autoconvingi sa nu te mai exciti) va incepe sa creada fie ca ai pe alta si ca nu o vrei pe ea fie ca esti impotent si atunci va uita mai mult ca sigur toti acesti 3 ani. Esti tanar, inteleg ca o iubesti, dar acestea sunt nevoi naturale, nu spun sa o fortezi cu ea, chiar te rog sa nu o faci, dar discuta cu ea si mergi si tu la curve ca na...Va place sau nu astea sunt nevoile noastre naturale. Credeti ca momentul special vine? Momentul special il faceti...E in vacanta, mergeti undeva la munte (e 50 de lei o camera) si acolo, pac, magia.

| L09L09L09 a răspuns (pentru Hakuouki):

Foarte frumos raspunsul tau si este destul de convingator tot ce ai zis, mai ales faza cu momentul special in faceti.O sa vad ce pot sa fac. Mersi mult!

| Hakuouki a răspuns (pentru L09L09L09):

Numai bine don. O seara buna.

| DennK a răspuns (pentru L09L09L09):

Daca vreti sa o faceti, faceti-o cu un preludiu... ca la carte.Doar e prima data la ea, nu? Cauta pe net si-o sa gasesti. Bafta :*

| L09L09L09 a răspuns (pentru DennK):

Da, e prima data. O sa o facem ca la carte cand o vom face, multumesc!

| L09L09L09 a răspuns:

Mai e cineva, alte sfaturi ceva?

| Loveyoumylife a răspuns:

Dragul meu, parca ma descriu eu in relatia mea cu fosta prietena. 2 ani jumate am fost impreuna si nu I-am gresit cu nimic legat de subectul asta, aveam 19 ani si ea 17 si aveam posibilitatea sa o fac cu multe daca voiam, dar nici nu ma gandeam, am facut cu ea oral, reciproc, anal de cateva ori, insa toate astea la inceputul relatiei, la aproximativ 8-9 luni de la inceput.a venit un moment in care Claudia mea s-a schimbat, spunea ca nu merit asta, ca o sa facem, dar nu e momentul. Auzeam povestindu-se in jurul meu, toti vorbeau, am facut aseara, am rupt-o, am nu stiu ce, nu stiu ce, toti prietenii mei facusera, eram la facultate si crede-ma ca eram singurul din toti care ii stiam care nu o facusem. I-am zis ca o astept, ea zicea ca vrea, dar nu acum si nu e momentul si ca daca nu vrea ea nu face si gata. Este, a fost si va fi toata viata mea iubirea vietii mele Claudia, sper sa vada asta. Ne-am despartit pentru ca nu mai puteam, ajunsese la 18 ani jumate si spunea ca nu simte, ce sa faca daca nu simte sad. Nu mai puteam, era o nevoie. Stii ce m-a durut? Claudia are acum 22 de ani, are o fetita de 2 ani.fa si tu socoteala, cat a fost impreuna cu viitorul ei sot? Cateva luni. M-am intalnit cu ea si am vorbit foarte multe, facusem extreeem de multe impreuna, eram cei mai buni, eram deosebiti dintre toate relatiile, insa mi-a zis ca desi a simtit in multe momente, nu a vrut cu mine..cu el a facut la 2 luni..Asa ca iubirea mea s-a dus pe apa sambetei, o iubesc enorm de mult, tin la ea ca la ochii din cap, dar atunci cand ne-am despartit a spus ca oricum cu mine nu avea de gand sa o faca vreodata. Asa ca dragul meu, simt ca trecem prin acelasi lucru, e ceva minunat pentru o fata virginitatea, daca vrea cu adevarat, iti daruieste asta, stiu ca pare urat ce iti zic, dar daca tu esti un baiat ok, e o problema majora ca nu simte sa iti ofere asta. Am ajuns psiholog, ma ocup exact de aceste problem si stiu exact ce vorbesc, fetele asa sunt, nu toate, dar exista o mica parte din ele care asa sunt, vor cu tine, simt uneori asta, dar zic stop si gata. Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau, daca judec cu functia pe care o am, iti recomand sa ramaneti prieteni si doar atat, sa cauti o fata, sa iti reface viata, e o necessitate vitala pentru tine la varsta aia si in mod normal, daca are un corp sanatos si bine dezvoltat si pentru ea, asa ca e o problema mare ca nici nu simte asta. Sunt mii de scuze care le inventeaza fetele de genul, iubitule, nu avem unde, nu a simt ok acolo ca nu e romantic, nu ma simt bine acum (daca locul e deja gasit) si multe, insa iti zic ceva, ceva ce am invatat si e dovedit si pur si simplu adevarat, daca fata aceea te iubeste, are incredere in tine si are de gand ceva serios, nu doar sa fie genul de fata care cand ii zici de subiectul asta o plictisesti, ea o face cu tine, in fond, daca nu acum cu tine, peste o luna, 2, cu unul care in 2-3 luni nu il poti cunoaste ca pe tine in 3, serios. Acum daca e sa gandesc cu inima, ti-as recomanda sa incerci pana in ultima clipa, cand simti tu ca nu mai poti rezista, insa, ti-am zis, ca psiholog si om care se ocupa cu consiliere pe teme sexuale, dar in primul rand ca om care a trecut prin asta, iti zic, cu un imens regret ca ai investit 3 ani acestia de spui tu, ai cladit ceva, degeaba. Intr-o relatie in care ea are 17-18 ani, iar tu 20, sexul trebuie sa fie 50% minim, ai sa vezi cu dispar toate problem daca o sa ajungi sa o faci cu ea. Sper pentru binele tau, ori sa incerci usor usor sa faci ca sufletul tau sa se indrepte catre altceva, ori sa o faceti foarte curand..Ai sa vezi ce va fi in sufletul tau, o sa iti aduci aminte cand te culci de clipele cand erati mai mici, totul, promisiunile ei, ale tale...si brus, o sa o vezi cu altul. Tinere, dragul meu, pe ceea ce ti-am scris, intr-o sedinta de a mea ti-as fi luat bani, am ales sa iti impartasesc un gand sincer si corect, stiu ca poate pare absurd, poate multi vor spune ca nu, nu trebuie sa te desparti ca nu faci sex, dar iti spun eu cu studii si experienta in spate, dupa 3 ani de zile, la aceste varste, fata asta iti cerea ea sa o faceti, pe camp, in masina, langa un pom, gandeste-te, nu o sa vrea prea curand, iar tu, usor usor ai sa te departezi fara sa vrei de ea si o sa sufere si ea dupa, dar si tu. Ai multa grija dragule, sper sa nu ai acelasi destin ca mine!

| L09L09L09 a răspuns (pentru Loveyoumylife):

M-ai lasat masca ..in primul rand ca ai scris asa mult, dar nu stiu cata incredere sa am in ce spui..vad ca doar mie mi-ai raspuns, adica nu stiu ce sa zic..chiar am ramas uimit de unele chestii..in general prima parte cu ce faceati in primele luni de relatie... Eu nu cred ce spui si zic ca o sa vina momentul ala, nu am cum sa mai mor daca mai astept un an sau doi pana se va simti pregatita, dar oricum, m-ai uimit la cate ai scris.

| Loveyoumylife a răspuns (pentru L09L09L09):

Parca ma vad, sper din sufletul meu sa fii mult mult mult mai bun in a "te ascunde" decat am fost eu. Fii sincer cu tine si cu toti, cum te simti cand auzi vorbind pe toti din jurul tau c asunt cu o fata de 2 luni si au facut-o? Crede-ma daca vrei ce iti zic, desi inima ta vrea sa astepte, desi tu tii enoooorm de mult la o fata, o intelegi, o apreciezi si orice orice, corpul intr-o zi va ceda, pshihicul tau va ceda. Sunt centrii nervosa care lucreaza separate, nu iti impui tu asta, nu poti spune, 2 ani nu o fac ca nu poate si gata! Intelege ceva, voi doi, sunteti oameni diferiti. Stii ceva? Stii ca nu conteaza varsta, stii ca daca ea vrea sa o faca, o face chiar daca are 16 ani, chiar daca tatal ei o duce la control, chiar daca esti un golan, chiar daca o inseli, daca e o fata care simte asta cu tine, o face! Iti zic, nimeni nu cunoaste mai bine decat mine, am studiat enorm asta, crede-ma. Te ascunzi, esti un om fals tu acum in momentul asta, mane daca ai face-o cu ea, ai avea zambetul pe fata, toate ar merge impecabil, totul ar trece, garantez, stiu ce simti, stiu ce gandesti. Dupa raspunsul tau, e genul de relatie care la inceput era mai active din punctual de vedere al sexului, fie el oral, fie el anal, fie stimulare reciproca cu ajutorul mainilor sau obiectelor, te-am citit..esti temator in raspunsuri, parca iti e frica sa nu vada cineva, in special sa nu vada ea, crezi ca s-ar supara sa vada astea..nu, nu s-ar supara, sau daca ar face-o, nu ar fi o persoana care sa te ajute in viata, tot ce ti-am zis eu, pe ea daca ar fi sa vada nu ar avea de ce sa o supere, nimic nu e gresit, spre deosebire de voi doi, eu sunt un expert in domeniu acum. Ti-am mai zis, la voi, la o relatie de 3 ani, sexul trebuie sa conteze minim 50%. Sa o faceti oriunde, e varsta propice atat pentru tine cat si pentru ea. Inca ceva, asta cu o sa astept, te rog sa I-o spui altui utilizator de aici, nu mie! Ce e in corpul tau acum, nu stie nimeni, ea in primul rand nu are de unde sa stie ce este atata timp cat nu simte asta..trebuie sa intelegi 2 chestii dragule, 1, tu simti, ea nu, in 3 ani, era absolut firesc sa o faca, asa ca sa nu crezi nimic altcevadecat ca sunteti 2 personae total, total diferite, iar a 2-a chestier, nu stiu, dar observ-o tu in timp si revii peste o luna, 2. un an. O sa inventeze scuze, o sa fie o fata care nu sta cu tine la discutii, iti garantez, experienta mea o sa iti dovedeasca tot, o sa zica ca nu e majora si poate avea o sarcina chiar daca sunt metode 100% sigure si ricum pana la 18 ani mai are un an si.o sa zica de exemplu ca nu poate la tine acasa sau nu vrea sau ca nu e nu stiu ce, retine ceva legat de lucrul asta, cand o fata vrea sa iti daruiasca virginitatea, iti da detalii, cauta un loc, e innebunita dupa tine si va fi a ta mereu daca tu o sa sa stii sa ai grija(sunt si multe exceptii, le numesc curve, care o fac ca dispertele, dar dupa, o fac cu toti ), iar cel mai alarmant motiv pentru relatia sexuala intr-un cuplu, e atunci cand la un an de exemplu de la relatie ai unele atingeri cu ea, un sex oral ( sunt adeptul acestui timp, un lucru care confera o incredere uimitoare ), iar la 2 ani, acesta dispare cu totul, atunci este grav, un imens semn de intrebare. Eu ti-am dat sfaturi 'ca la carte", daca vrei, respecta-le, daca nu, nu, insa, pana acum nu am dat niciodata gresi si nici cu o sa o fac! Retine, o fata plictisita de subiectul sexului intr-o relatie, care ignora asta, mai ales la 3 ani de relatie si la o varsta superba, este o fata care desi poate vrea uneori sa o faca, nu o sa ajunga sa o faca cu tine, dar daca va ajunge, va fi extreme de tarziu, tu ai sa iti fi gasit una, o sa ai experienta, o sa fii plictisit, totul se va schimba, roata se va intoarce pe cealalta parte, relatia se va duce. Dragul meu, acesta este adevarul cel crud. Ai grija, ai o viata inainte, ea are una si jumatate, fetele nu pird niciodata nimic, tu insa, o sa fii cel ce va plange, ce va inchide ochii si isi va adduce aminte de fata aceea cu care a fost atata vreme si care nu I-a daruit lui ce are mai de pret, ci baiatului cu care a fost cateva saptamani sau luni.

Ok..nu mai vreau sfaturi. Mi-ai creat o stare rea. habar nu am cum, dar cu unele chestii m-ai uimit rau de tot...

Te inteleg perfect.mi-am asumat asta inainte sa incep discutia. Stiu ca e doar un semn de intrebare in capul tau, ca acum iti aduci aminte de prietenii tai care iti povestesc de asta, ca iti vine sa termini totul, dar in acelasi timp iti pare rau ca au trecut 3 ani si nu ai facut nimic cu ea. In fond, asta e motivul care se formeaza in capul tau, ca de ce sa mai continui daca nu ai facut nimic, vrei altceva, te-ai speriat si nu stii ce decizie sa iei, o sa te ajut si o sa iti sintetizez. Ori accepti asta, asta e, te desparti cat de repede si cauti alta relatie, desi ai sa fii un stangaci acum intr-o alta relatie, iti zic de la mine, ori speri in continuare, iar eu o sa sper alaturi de tine ca ea nu e chiar asa si foarte curand sau curand(2-3 luni sa zicem ) o vei face fara sa ii mai ceri..foarte important, nu ii cere tu, daca ajungi sa ii tot ceri si pana la urma o face asa in plictiseala si ca e stresata de tine ca ii repeti zilnic asta, nu ca e egal cu 0, e si mai rau! 2 variante sunt, una renunti la ea si asta e, desi e incredibil de greu, dar renunti pentru ca nu da semen ca o sa vrea vreodata, desi gandul ca o sa o faca cu altul, o sa te urmareasca toata viata ta sad.ori speri sa fie ok si sa o faceti. Dragule, nu zic neaparat acum, poate fata chiar nu e asa de pregatita, desi nu stiu, macar respectul ca 3 ani de zile ai fost langa trebuia sa o determine sa aleaga sa o faca, dar.bun, nu acum urgent neaparat, insa macar sa vezi la ea dorinta, sa vezi la ea in ochi dorinta aia care zice "nu mai vine vacanta de Paste, de vara, de iarna, concediul, sa mergem si noi undeva si sa..." Eu stiu ca ti-am creat o stare incredibil de proasta si ca e stricata ziua asta pentru tine si inca cateva, sfatul meu ar fi sa nu te mai ascunzi, iti e frica de reactii, dar asta e viata in fond, vine un moment in care uiti totul..Ca barbat, nu ca psiholog, iti recomand ca pe viitor sa inceci sa o faci cu alta fata, chiar daca nu vrei, asa nu o sa mai fie stresul ala care te va macina..stiu ca acum pentru tine pare o variant imposibila, dar o sa apara in calculul tau pentru ca usor, usor, de fata asta de acum te vei indeparta..mai ales sa gasesti alta fata, or sa se adune fel si fel de chestii in cap la tine."ea ma stie de 3 luni si deja vorbeste de sex, iubita mea de 3 ani si nici nu spune nimic" ..desi nu e bine, astea or sa apara, dragostea asta dintre voi, in stagiul asta va mai dura ..maxim un an, dar e enorm un an..deja o sa apara monotonia, va va omori, iar intr-un final, ea va iesi nevinovata, iar tu un imbecil care a inselat. sad In final ea va castiga, ea isi va gasi"adevarata dragoste" si se va darui lui, pe cand tu, ai pierdut deja marea dragoste pentru ca "ai inselat". Te las. sper sa revi cu ceva imbucurator aici peste o perioada, am sa urmaresc aceasta intrebare si sper sa fie bine pentru tine..Stiu ca nu ai chef de nimic, invatat, mancat, citit, muncit si ca iti sta gandul doar la timpul care trece parca in cealalta directive pentru tine decat pentru ea ..imi pare rau, o sa iti treaca!

Esti incredibil...Nu am babar ce sa iti raspund...

Pentru ca ti-ai dat seama acum cat te-ai ascuns de prietena ta..Nici tu nu te credeai cand ii spuneai ca o intelegi ca nu vrea acum si ca astepti cat e nevoie, asa-i? Ti-am zis, pentru tine timpul e total invers, pentru ea, absolut nimic nu e pierdut, bine, legat de acest subiect cu sexul. Legat de sentimente, iti garantez ca va fi devastate si ea sa pleci de langa ea dupa 3 ani.

Ai dreptate. uneori desi ziceam ca nu e nicio problema, in sinea mea nu gandeam asa si parca asteptam altceva. Dar cu plecatul de langa ea, chiar nu vreau sa fie asa, adica nu vreau sa ma despart din cauza sexului.