No hate frate dar mai lasati internetul sau drogurile ca va nenorocit creierul. Cum naiba sa ramana insarcinata daca n.ai ejaculat in ea? Poate are o dereglare formonala sau cum i.o zice habar n.am...dar totusi ca barbat sau ea ca femeie sa nu stiti in ce stadii puteți sa va reproduceți inseamna ca traiti asa doar ca sa traiti.
Salut, nu ai precizat ce tip de ciclu are. La final trebuia sa verifici prezervativul umflandu-l sau sa pui apa in el pentru ca ai sanse sa o lasi gravida si daca nu ejaculezi din cauza lichidului seminal care contine mai multi spermatozoizi daca ai ejaculat cu maxim 24-48h inainte. Indicat ar fi sa isi faca un test de sarcina cu toate ca NU cred ca este insarcinata, cantitatea de sange variaza de la o luna la alta si din cauza hormonilor sau stresului.
Nu. dacă îi curge sânge n-are cum să fie gravidă oricât i-ar curge.
Poți ejacula în ea dacă ai prez că doar de aia îl porți, numa să-l verifici la final să nu fi fost spart
In urma sexului intretinut in urma cu o luna, care a fost si protejat si in plus ''NU ai ejaculat in ea'', reiese ca este absolut imposibil sa se fi putut forma o sarcina in acel moment si in conditiile precizate. Sangerarea menstruala NU se desfasoara intotdeauna in acelasi mod, poate sa fie chiar foarte mult diferit de la o menstruatie la alta. Sanatate!
Raspunsul scurt: nu, nu poate sa ramana insarcinata, din cele descrise de tine.
Raspunsul lung... nici nu stiu ce sa mai spun, citeste despre ce inseamna si cum se formeaza o sarcina
linarkfts întreabă: