| DanyDanutz92 a întrebat:

Salut, am o problema cat se poate de serioasa si va rog sa nu ma luati la misto. Am 20 de ani si locuiesc inca cu mama, si nu cred ca-i mai pot ascunde ca sunt gay. Am o relatie serioasa cu un baiat si as vrea sa i-l prezint, dar mi-e frica, pentru ca mama m-a crezut mereu un baiat dur, iar eu nu vreau s-o dezamagesc si sa-i spun ca sunt cum sunt, pentru ca de fapt sunt mai sensibil si pasiv.

Răspuns Câştigător
| GreenBubble a răspuns:

Cum sa judeci un om pentru ca asa s-a nascut? Stiai ca homosexualitatea este de fapt o forma de boala psihica? Evantual il poti indruma catre un psiholog, cu care sa discute si poate asa ii rezolva problema...
El e doar diferit de noi ceilalti, nu e hot sau criminal, nu sustin homosexualitatea, sa nu fiu inteleasa gresit, dar cred totusi ca nu poti judeca un om pentru ca s-a nascut intr-un fel...

50 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Eu te-as da afara din casa daca ai fi copilul meu si mi-ai face rusinea asta, ce naiba o fi in capul vostru, asa cum parintii carora le vin ficele minore insarcinate mor de rusine asa si cu bietii parinti ai tai, nici nu vreau sa fiu in pielea lor cand vor afla

| GreenBubble a răspuns:

Daca vrei sa ii spui incearca sa o pregatesti mai intai intr-un fel sau altul.Incepe prin a-i da de inteles cate ceva dupa care poarta o discutie cu ea si in functie de reactie te hotarasti daca sa-i prezinti sau nu partenerul tau... Daca il prezinti direct cu siguranta va avea un mare socstraight face

Take care!(^_^)

| ȘefuLaValută a răspuns:

Saraca femeie, s-a chinuit sa faca un baiat si tu iti bati joc de ea

| DanyDanutz92 explică (pentru Felys):

Dar cu ce va deranjeaza ca iubesc? Cu ce e diferita iubirea mea fata de a dvs? Am fost mereu un copil bun pentru mama, dar mi-e teama tocmai ca ea sa nu aiba aceeasi relatie ca dvs.

| DanyDanutz92 explică (pentru Felys):

Daca nu i-am gresit niciodata cu nimic de ce sa aiba reactia asta fata de mine?

| ywar a răspuns:

O sa albeasca instant mama ta!

| DanyDanutz92 explică (pentru ȘefuLaValută):

Tot baiat sunt, doar ca iubesc un alt baiat. Cum am zis mai sus, tocmai de o reactie ca asta mi-e teama din partea ei. Nu sunt cu nimic diferit, doar ca iubesc altfel decat restul. Daca si ea are aceeasi reactie ca tine, cum pot eu s-o conving ca nu-i nimic in neregula cu mine?

| DanyDanutz92 explică (pentru GreenBubble):

Mersi pentru raspuns! happy Tocmai aici e problema, mi-e teama ca oricum i-as prezenta situatia, o sa reactioneze ca cei care au raspuns mai sus, si o sa ma judece gresit doar pentru ca iubesc diferit. Mi-e teama de o astfel de reactie din partea ei, mai ales ca n-am dezamagit-o cu nimic niciodata.

| DanyDanutz92 explică:

Inainte sa mai primesc alte mesaje de genul ca sunt ciudat sau anormal sau mai stiu eu ce, va rog sa aruncati o privire aici si sa-mi spuneti cu ce sunt eu diferit de voi : https://www.facebook.com/danny.danutz.92

| DNSK a răspuns:

Relatiile de acest gen eu nu le numesc serioase, dar hai fie. pai eu zic sa pregatesti treptat terenul. ca altfel, nu va vad bine. nici pe tine nici pe el!

Răspuns utilizator avertizat
| piticelm a răspuns:

Si ce-i asa greu? ii spui ca din cauza ''duritatii'', te-ai aplecat dupa sapun. Iubesti? crezi ce spui? eu cred ca trebuie sa ai o boala psihica sa afirmi asa ceva, ca iubesti un barbat, ca pe un eventual partener.Bhhhh

| Felys a răspuns (pentru DanyDanutz92):

Bine ca am o fiica care nu imi va creea nicidata un astfel de șoc emotional, imi e mila de parintii care te-au crescut

| Felys a răspuns (pentru GreenBubble):

Stiu ca homosexualitatea tine de un defect al creierului, si sunt la fel de convinsa ca nu se trateaza in nici un fel, nu voi putea accepta in veci un astfel de comportament deviant

| Felys a răspuns (pentru DanyDanutz92):

Va avea si mai rea reactie decat mine,mie nu imi pasa de tine, nu te cunosc te poti face de ras cat vrei dar pe ea o va durea rau de tot, mai bine tine pentru tine faptul ca ai o relatie impotriva naturii si nu o intrista inutil, ea a crescut un baiat care sa ii aduca o nora, sa ii faca nepoti nu unul care sa ii aduca suferinta si rusine

| RAY a răspuns:

Dany tu ce vina ai ca asa te-a creat mama natura? asa esti trebuie sa te accepti eu nu vad de ce sa-i fie rusine de mama ta de tine doar nu faci nimic rau, mama ta la inceput se va supara apoi te va accepta doar esti baiatul ei, homosexualitatea e o normalitate nu e nici un defect la nivelu creierului nici o boala, sindrom, e doar o chestie de hormoni atat inca din burta mami tale, poti fi si bisexual sa stii, bafta multa

| RAY a răspuns (pentru Felys):

Nu exista impotriva naturi,pentru ca natura creaza de toate,,homosexalitatea este ceva normal in natura,traim in democratie deci oricine sepoate culca cu cine vrea,nu vad de ce atatia nervi pe dumavoastra TPU nu o sala de judecat, de batut joc, nu poti ajuta nu ajuta, e viata baiatului, cu ce greseste el? daca la lasat natura

| Felys a răspuns (pentru RAY):

El a intrebat cam ce reactie ar putea avea maicasa.iar eu i-am dat de inteles exact reactia unei mame care isi creste copilul cu sacrificii si care ii doreste binele, in cazul de fata nu poate sa fie mandra si fericita de alegerea fiului ei, eu asa vad lucrurile, poate sunt demodata dar sunt absolut convinsa ca si mama lui nu va sarii in sus de bucurie cand in loc sa ii prezinte o viitoare nora ii va aduce tot un baiat

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ma daca maica-ta te da afara, sincer sa fiu, cam are dreptate.Chiar nu ai de ce sa te superi pe ea.

Decat o curva mai bine un baiat serios sa aduca eu nu vad nimic rau in asta, exagerezi in fine, vezi sa numi zgari monitorului cu labutele dumavoastra sa va calmati bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omule,gasese-ti o prietena, fii om normal, daca esti gay nu vei ajunge cu nimic in viata.

| Felys a răspuns (pentru RAY):

Esti misogin

Ok,nb

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru FernandoDinPipirig):

Fernando mancati'as, tu comentezi? Tu ala care te-ai indragostit de un barbat tampit!

| HueyFreeman a răspuns:

Ii zici si asta basta. Daca nu-i pica bine atunci sa fie sanatoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca are iq superior unei maimute ( ceea ce nu pot zice de majoritatea care au postat pana acum, aici ) v-a intelege. daca e religioasa, pregateste-te sa te muti.